L’Stroika prepara un cap de setmana maratonià amb grups manresans


Videoclip de la cançó Pensaments de Purple Pumpkins

La sala Stroika de Manresa s’omple de grups aquest cap de setmana per celebrar el final de curs del Conservatori Municipal de Música de Manresa amb una marató musical. Divendres 29 de juny, les bandes formades per alumnes del conservatori mostraran tot el que han treballat durant aquest curs. Entre elles tindrem el jove quartet femení de Manresa, Purple Pumpkins [Facebook] amb un directe ple pop-rock alternatiu. Tampoc hi faltaran ritmes jamaicans amb el reggae i l’ska de Trempera, ni el pop-rock de Canvi de Plans o la percussió Cocobongos. Per gaudir de l’espectacle heu d’assistir a la Sala Stroika de Manresa [web] el divendres 29 de juny a les 11 de la nit i l’entrada és gratuïta.

Una altra proposta per la nit de divendres ens fa tornar 30 anys enrere i recordar Bob Marley amb l’espectacle de Natxo Tarrés and the Wireless [Facebook] en homenatge al mític músic jamaicà. L’actuació té lloc el divendres 29 de juny a 2/4 de 9 del vespre a L’Atlàntida de Vic [web] i l’entrada costa 18 euros. Tornem a Manresa per tancar la nit amb del trio Toia, que tocarà la seva música d’estil indie-pop a l’Ateneu Cultural Ca La Samsona [web]. Els seus ritmes estan marcats per la frescor i la joventut com podem veure el divendres 29 de juny a 2/4 de 12 de la nit amb entrada gratuïta.

Acabem la setmana amb el Manrusionica [web], el festival de música electrònica de Manresa, ideal per conèixer els artistes reconeguts d’aquest estil així com creadors novells. El festival serà el dissabte 30 de juny a les 12 de la nit a La Peixera cafè-teatre de Manresa [web] i l’entrada és gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>