Lo&La presenta ‘Esto va a ser un éxito’ al Voilà! Cafè-Teatre de Manresa


Videoclip de Esto va a ser un éxito, de Lo:La.

La primera actuació d’aquesta setmana a la Catalunya Central és la de Lo&La [facebook], que presenten al Voilà! Cafè-teatre de Manresa [web] el seu EP Esto va a ser un éxito. Hola, Qué tal?, produït per l’exmembre de Los Sencillos Miqui Puig, és el nom que va donar títol al seu primer disc gravat al 2006. Avui ens presenten el seu nou treball Esto va a ser un éxito un EP produït per ells mateixos en el que canvien el pop blanc, polit i detallista per un so més cru i personal. El concert té lloc el dijous 21 de juny a les 11 de la nit  i l’entrada és gratuïta.

Seguim el repàs a les activitats musicals del cap de setmana a la Catalunya Central amb la cobla dels estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya [web] que ofereixen un concert de cobla amb un prestigiós director català encara a determinar. Els amants de la cobla teniu una cita el divendres 22 de juny a 2/4 de 9 del vespre a L’Atlàntida de Vic [web] i el preu de l’entrada és de 10 euros.

Més coses. Un dels col·lectius més renovadors del flamenc actualment són Las Migas [Facebook], amb el mestissatge com a doctrina i amb segell flamenc femení com a base. Acaben de treure nou disc, Nosotras Somos, i el presenten el divendres 22 de juny a les 10 de la nit a la Sala Stroika [web] de Manresa i el preu és de 15 euros a taquilla i 10 euros anticipada.

El saragossà Fernando Junquera, més conegut com a Negro [MySpace] ofereix música experimental fusionada amb el folk i l’avant rock i tocarà ritmes del seu únic llarga durada titulat Negro. Per conèixer aquest música innovadora heu d’assistir a la Jazz Cava de Vic [web] el divendres 22 de juny a les 11 de la nit i l’entrada és gratuïta.

Acabem la setmana amb l’actuació del grup de Navàs, The Wax [Facebook] que presenten música d’estil post hardcore i acaben d’enregistrar el seu primer EP titulat End Know Sense. Dalt l’escenari també hi haurà Illinoise. El concert és el divendres 22 de juny a 2/4 de 12 de la nit a La Peixera cafè-teatre de Manresa [web] i l’entrada és gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>