Els guanyadors del Sona9 actuen en un concert conjunt a Girona


The Mamzelles en directe a El Públic de Mataró

Els tres grups guanyadors de l’última edició del concurs de maquetes Sona9 havien d’actuar aquest divendres a Girona, a causa de la indisposició d’un dels membres de Nyandú, finalment només The Mamzelles [web] i Bremen [MySpace] actuaran aquesta nit. En aquest concert podrem veure com han evolucionat les bandes mesos després d’haver rebut el premi.

L’estil de Bremen es mou entre el pop, el rock i el folk, amb una instrumentació clàssica que deixa lloc a  altres instruments com trompetes o violins. Amb una lírica propera i directa, el seu objectiu és aconseguir la senzillesa que caracteritza la música popular. L’altra proposta de la nit ens acosta al cabaret, amb unes lletres descarades. Parlem de The Mamzelles que acaben de publicar el seu primer disc, Que se desnude otra. L’actuació té lloc el divendres dia 8 de juny a les 8 del vespre a l’Auditori Josep Viader de Girona [web] i l’entrada és gratuïta.

Els amants del cinema mut gaudiran amb la proposta de Marc Parrot [web] que presenta Començar pel final, un àlbum que es nodreix de l’espectacle Ombres de plata on es projecten imatges dels films del director Chomón acompanyades de la música creada per Parrot. Si voleu gaudir d’un concert intimista heu d’assistir al Teatre Principal d’Olot [web] el divendres 8 de juny a les 9 del vespre. L’entrada costa 12 euros.

Dissabte serà moment per retre homenatge a Bob Marley 30 anys després de la seva mort amb el manresà Natxo Tarrés acompanyat per The Wireless. Podrem escoltar ritmes jamaicans i les cançons més mítiques del rei del reggae el dissabte 9 de juny a 2/4 d’11 de la nit a La Mirona de Salt [web]. L’entrada val 10 euros a taquilla i 8 anticipada. Una altra actuació destacable de la setmana és la de Konkalazi [Facebook], els guanyadors del festival Music Crossroads. El grup de Malawi ens ofereix una mescla musical que es mou entre el reggae, el soul, el funk i el jazz. Els amants de la fusió teniu una cita el dissabte 9 de juny a les 10 de la nit a l’Ateneu de Banyoles [web] i l’entrada costa 10 euros.

Acabem amb el concert de la formació Sona Bach que lidera el saxofonista Llibert Fortuny. Ens presenten música de Bach en clau moderna dirigida a nens i nenes. L’espectacle és diumenge 10 de juny a les 12 del migdia a l’Auditori Palau de Congressos de Girona [web] i l’entrada costa 5 euros.DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>