Natxo Tarrés presenta a casa el seu particular homenatge a Marley

Fragment de So much trouble en homenatge al rei del reggae, a l’Acústica 2011 de Figueres.

Natxo Tarrés, de parada amb la formació Gossos, té una cita especial aquest cap de setmana. És a casa seva, a Manresa, i hi presentarà la proposta Natxo Tarrés and the Wireless, que ret homenatge a Bob Marley després de trenta anys de la seva mort, ocorreguda l’11 de maig de 1981. L’espectacle té una durada aproximada d’una hora i quinze minuts i recorre la biografia de Bob Marley a través de versions i noves mirades a la seva música. L’espectacle és en anglès, tot i que hi ha algunes versions en català. No hi faltaran temes com No Woman No Cry, Could You Be Loved, War, Wait in Vain, Buffalo Soldier o Natural Mystic. A l’actuació podrem escoltar ritmes jamaicans i reggae de la mà de la banda que acompanya Natxo Tarrés: Roger Farré (Gossos), Dídac Fernàndez i Fernando Tejero (Macaco), Ritxi Dieguez i Damià Olivella. Dalt l’escenari també hi haurà Il Xef Malatesta [web]. L’espectacle té lloc el dissabte 26 de maig a les onze de la nit a la sala Stroika de Manresa [web] i l’entrada val 12 euros a taquilla i 10 euros anticipada.

Però comencem la setmana a la Catalunya Central amb el concert d’Amadeu Casas Trio [Facebook]. El cantant i guitarrista, un dels grans del blues, està acompanyat de Toni Pagès a la bateria i Matias Míguez al baix elèctric. Si sou amants del jazz i el blues teniu una cita el dijous 24 de maig a les nou del vespre al Hot Blues d’Igualada [bloc]. L’entrada és gratuïta. També dijous, però a les onze de la nit i al Voilà! Cafè-teatre de Manresa [web], actuació de El viatge de l’home errant [web], un trio compost per Santi Panadès, Pep Solà i Jordi Serrat que ofereix temes on el viatge interior es mostra a partir de la veu, la guitarra i la bateria. L’entrada és gratuïta.

Acabem amb el jove grup manresà Misfru format per veu, guitarra, baix i bateria presenta la música del seu EP titulat Memòria de peix on es mescla rock, indie i funk. Si els voleu conèixer heu d’anar a La Peixera cafè-teatre [web] el divendres 25 de maig a dos quarts de dotze de la nit i l’entrada és gratuïta.DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>