Molins de Rei emet fins el juny Músiques Invisibles

Vídeo-resum de l’actuació de Meritxell Gené a l’Ateneu Mulei de Molins de Rei el dia 11 d’abril de 2012, en el marc del cicle Músiques Invisibles.

Molins de Rei ja té en marxa el Cicle de Músiques Invisibles [bloc], una proposta que uneix tres ingredients essencials: Música + Ràdio + Proximitat i per això s’organitza des de l’Ateneu Mulei de Molins de Rei, on tenen lloc els concerts, i el programa de ràdio L’Altraveu, que els emet en directe. El cicle el va inaugurar al març el molinenc Senyor Cordills i a l’abril l’ha fet sonar la cantautora lleidatana Meritxell Gené i el cantautor Pere Vilanova. Ara, últim dimecres de maig, és el torn dels terrassencs Estúpida Erikah [web], un grup convençut que l’estupidesa sempre regnarà en aquest món. Cançons tranquil·les amb molta força, amb moments per a l’èpica i en què brilla la veu del compositor Lluís Bòria. Després d’aquest concert del dia 30, encara quedarà l’actuació de Nyandú, de La Torre d’Oristà, el dia 13 de juny, que tancarà el cicle. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>