Isaac Ulam tanca la temporada d’El Públic amb les cançons de ‘Murtra’


Isaac Ulam interpretant la cançó Murta a El Públic de Mataró

L’Espai Cultural El Públic de Mataró [web] ha tancat la nit del dijous 10 de maig la seva temporada musical amb un concert d’Isaac Ulam [MySpace]. Ulam és una de les darreres incorporacions del segell discogràfic Bankrobber que compta amb noms com Mazoni, Sanjosex o El Petit de Cal Eril. El grup està format per sis membres però en aquesta ocasió s’han adaptat a l’espai recollit de l’escenari d’El Públic amb una banda reduida a tres músics amb Lluís Bestard de percussionista, Alberto Pérez a la guitarra i Isaac Ulam encapçalant a la guitarra i veu.

El concert ha servit com a banc de proves d’un grup que ha girat poc i que ha aprofitat l’ocasió per presentar els temes del seu segon disc Murtra. També ha estat nit d’estrenes amb cançons inèdites com Espurna de llum o Orígen que el grup ha ofert com a exclusiva. Les cançons de Murtra i del seu anterior disc Els prats més llunyans tenen lletres suggerents i poètiques però la manera de cantar d’Isaac Ulam, jugant amb la veu fora de to, no ha convençut a el públic de la sala que tot i així, s’ha animat en els bisos finals. LAIA NONELL/MARC GINER

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>