Guillamino sorprèn amb insòlites mescles estilístiques i ritmes innovadors a la NAUB1 de Granollers

Pau Guillamet, més conegut com a Guillamino [web] va actuar el dissabte 26 de maig a la Sala NAUB1 [web] de Granollers. A la tarda, dins el projecte “Guillamino a la classe de les girafes”, el músic va oferir un taller per què els més petits es familiaritzessin amb la música electrònica i a la nit, amb mitja hora de retard, començava l’actuació amb la seva banda.  L’artista iniciava el concert amb temes tranquils i íntims per després donar pas a temes més canyers i dinàmics que comptaven amb bases electròniques i amb mescles d’estils musicals com el pop, el rap o la música negra.

Tot i que la NAUB1 no va omplir-se massa i només hi havia una quarantena de persones, l’artista va connectar amb un públic bastant entregat. Durant el concert d’ambient familiar van destacar cançons com Fang Fosc i Help me, que formen part del seu darrer llarga durada, Fang. El directe ha estat omplert d’efectes vocals i sons inesperats i moderns acompanyats d’instruments tradicionals.

Guillamino és un músic emergent dins el panorama català degut a la seva innovació i la seva inusitada combinació d’estils. L’artista és un dels més sorprenents dins l’escena barcelonina i la seva mescla estilística no deixa indiferent. El músic de la capital catalana està donant-se a conèixer arreu del món i és un dels artistes més internacionals de l’escena musical del país. A més, també ha estat als cartells dels festivals més reconeguts del nostre territori com el Sónar, el Primavera Sound o el PopArb entre d’altres. CARLOTA BURREL/MARC ARISA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>