Els navarresos Lendakaris Muertos encenen el cap de setmana a la Catalunya Central

Concert de la banda al gaztetxe, centre juvenil, de Zorroza, l’11 de febrer d’enguany, junt amb els seus paisans Ultimátum. Interpreten Marido y mujerta, del seu segon disc Se habla español.

Els navarresos Lendakaris Muertos [web, MySpace, facebook] tornen als escenaris amb els seus directes apoteòsics, divertits i caòtics. Després d’aquest any d’aturada, la banda torna amb un nou disc de punk sota el braç, Crucificados por el antisistema. Procendents de la capital navarresa, Pamplona, la banda es caracteritza per un punk ortodox, gran velocitat, temes molt curts, cors continus i lletres iròniques amb acidesa combina humor i crítica sense reparacions ni vergonya per tractar temes socials i polítics del País Basc i Espanya. Dalt l’escenari de l’Stroika, a partir de les onze de la nit d’avui divendres, actuarà també La tosca brava. L’espectacle té lloc el divendres 18 de maig a les onze de la nit a la sala Stroika de Manresa [web] i costa 12 euros a taquilla i 10 euros anticipada.

No ens movem de Manresa ni d’avui divendres. El Chico con la Espina en el Costado [web, MySpace] és un personatge creat pel barceloní Ruben Pozo que fusiona el pop independent amb la música de cantautor. En les lletres del seus temes, el cantant busca la seva llibertat. Els amants del pop teniu una cita el proper divendres 18 de maig a dos quarts de nou del vespre a La Peixera cafè-teatre de Manresa [web] i l’entrada és gratuïta.

I tanquem amb dos apunts del cap de cara a diumenge. Primer Mishima [MySpace, facebook], que presenta a 2/4 de 8 de la tarda a la plaça de la Catedral de Vic el seu sisè àlbum L’amor feliç, amb el seu estil inconfusible a mig camí entre la cançó d’autor i la banda de rock. La banda estarà acompanyada de Ferran Palau [web]. L’entrada val 18 euros a taquilla i 15 euros anticipada. I finalment, Querido Watson [MySpace], una banda manresana de rock alternatiu. El grup ens presentarà a partir de 2/4 de 8 del vespre a La Gramola de Manresa [facebook]  temes tan potents com Peligro i d’altres més relaxats com Arena. L’entrada és gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>