Jessica Mellado, rock aflamencat des de la Garrotxa


Jessica Mellado interpretant el tema La luna.

La jove cantant i compositora olotina, Jessica Mellado [MySpace], actua avui divendres dia 1 a 2/4 11 de la nit a la Mirona [web] de Salt. El preu de l’entrada és de 10 euros a taquilla i 8 euros anticipada. Mellado ofereix un pop-rock amarat de desamor i solitud passat pel tamís del pop rock de to aflamencat. El seu primer disc, del 2010, és Las voces que me guían, que conforma el gruix del seu repertori, a banda de versionar artistes com Manolo García. El premi Joan Trayer que va aconseguir fa uns mesos li ha permès enregistrar el seu segon disc als estudis Lan.
Al concert de La Mirona de Salt, Mellado vindrà acompanyada del grup Ley de Faraday [web].

Una altra actuació destacable de la setmana a les comarques gironines és la del grup de jazz Astrio [web]. La banda presenta el seu tercer disc, Don’t leave the planet, un disc de jazz combinat amb l’electrònica i el rock. Els amants de la innovació teniu una cita el dissabte 1 de juny a 2/4 de 12 de la nit a la Sala Tourmix de Girona [web] i l’entrada costa 10 euros a taquilla i 8 euros anticipada.

La banda de Celrà, Kop [web], ens ofereix la seva música més contudent de metal amb unes lletres centrades en la crítica social i política. Durant el concert estaran acompanyats de Non Servium [web]. Els veiem el dissabte 2 de juny a les 10 de la nit a El Torín d’Olot i l’entrada val 10 euros.

Acabem la setmana amb l’actuació de Biel Ballester i Gustav Lundgren Trio, els guitarristes català i suec ens ofereixen música jazz de creació pròpia, així com els clàssics d’aquest gènere musical. El concert és dissabte 2 de juny a les 11 de la nit al Sunset Jazz Club de Girona [web]  i l’entrada costa 8 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>