Mishima calma la set del Monumental de Mataró amb el segon directe de la gira

Fins i tot la portada del disc, un mocador tacat de sang, ha estat present a l’escenari, o almenys hi feia pensar una gran tela blanca il·luminada de vermell que tapava tot el fons. Ni un detall han oblidat els nois de Mishima [MySpace] en el segon concert de presentació del disc, L’amor feliç, que ha tingut lloc al Teatre Monumental de Mataró aquest dissabte dia 14 en un concert organitzat des de la Casa de la Música de Mataró [web]. Així doncs, ha estat una de les primeres ocasions per escoltar noves cançons que el públic encara ha de conèixer millor però que funcionen perfectament al costat dels temes més exitosos de la banda barcelonina.

Els Mishima han fet esperar gairebé mitja hora per destapar les noves cançons. La vella ferida, ha estat la primera en sonar i ho ha fet acompanyada per la tela blanca il·luminada de vermell per primera vegada. Una a una l’han seguit totes les cançons del nous disc, excepte Rilke i El que em van dir, que han sonat calmant la set de Mishima que patia el públic mataroní.

No només els fans esperaven amb ànsia l’inici de gira. L’expressió de David Carabén, líder de la banda, era la d’un pare que mira orgullós com el seu fill comença a caminar. I el seu sisè disc camina amb passes fermes i un directe molt acurat on es fan evidents nous matisos, especialment en el protagonisme dels teclats i l’harmonium amb els que Marc Lloret ha regalat els moments més delicats del concert. El grup no ha deixat de banda la contundència de cançons com L’olor de la nit i Miquel a l’accés 14. Precisament ha estat en aquests temes quan les cadires del Monumental, ple per l’ocasió, no han pogut evitar que el públic es posés dempeus responent als udols de David Carabén.

Aquest concert d’inici de gira fa esperar molts bons moments de Mishima aquest estiu, que ja té confirmada la participació als principals festivals com a banda capdavantera de l’escena indie català. LAIA NONELL/MARC GINER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>