L’Esperit! de Mau Boada es descobreix a El Vermell de Manresa


Reno, Nevada del primer disc d’Esperit!.

El concert destacat de la Catalunya Central és, pel Diaridelamusica.com, el que Esperit! [MySpace], l’enèsim projecte musical de l’hiperactiu Mau Boada (Sant Celoni, 1981), durà a terme dissabte dia 21 a la una de la matinada a El Vermell [Facebook] de Manresa. Boada, membre de Les Aus i Zeidun entre altres, presenta Endavant continu, un treball editat per BankRobber i que es pot comprar en format de vinil, CD i digital. Ell sol carregat d’instruments presenta un grapat de cançons psicodèliques on demostra que no para de crear i compondre; disset temes que són un recull de les gravacions que ha fet els últims sis anys i que volen captar la màgia de diversos moments. El concert l’organitza El Vermell amb la col·laboració de la Casa de la Música de Manresa [web] i és gratuït.

Però la setmana comença a la Catalunya central amb el concert de la mallorquina Maika Makovski [MySpace], considerada la musa de l’underground i una de les veus amb més autoritat del rock de l’estat espanyol. La cantant ens presenta el seu últim treball titulat Desaparecer. L’espectacle té lloc el dijous 19 d’abril a les nou del vespre al Kursaal de Manresa i l’entrada costa 12 euros.

Una altra proposta interessant per la setmana és el concert dels vigatans The Indians [MySpace], un duet de rockabilly amb un ampli repertori de temes propis i de versions del millor d’aquest estil dels 50. Els veiem el divendres 20 d’abril a les dotze de la nit al Voilà! Cafè-Teatre de Manresa i l’entrada és gratuïta.

Continuem amb el concert d’Àcid Úric, un projecte de música de rock original que beu de l’essència de les bandes dels 70. El grup presenta el seu segon senzill Déu sap que ha arribat l’hora, amb lletres d’implicació social i crítiques amb el moment actual. Àcid Úric són Oriol Cardona a la veu i guitarra, Toni Pérez al baix i Ignasi de Muntanyola a la bateria. Dalt l’escenari també hi actuaran els Galcats. El concert és el divendres a les onze de la nit a la Sala Pasternak de Vic i l’entrada costa 5 euros.

El grup de versions Factoria de Records [Facebook] neix d’un combo a l’Escola de Música de Solsona. La banda s’especialitza en temes de funk, soul, disco i rock clàssic. Per gaudir de l’actuació cal assistir a la Peixera cafè–teatre de Manresa el divendres 20 d’abril a dos quarts de dotze de la nit i l’entrada és gratuïta.

Per finalitzar la setmana ens referim al barceloní Jofre Bardagí [web], que presenta una actuació en acústic on interpretarà cançons tant de la seva trajectòria en solitari com de la seva etapa a Glaucs. Els amants dels directes íntims i especials teniu una cita el diumenge 22 d’abril a les set de la tarda a la Jazz Cava de Vic i val 6 euros a taquilla i 5 euros anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>