Els valencians Obrint Pas ensenyen ‘Coratge’ a l’Ateneu de Banyoles


Videoclip La vida sense tu d’Obrint Pas.

Per iniciar la setmana a les comarques gironines destaquem l’actuació del grup valencià d’ska reivindicatiu Obrint Pas [web, wiki], que presenta el seu darrer treball Coratge (Propaganda pel Fet!, 2011), on retraten els problemes de la societat actual i les seves realitats més properes. El concert té lloc el dilluns 23 d’abril a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles [web] a les 9 del vespre i costa 14 euros. Els darrers temps, Obrint Pas ha consolidat la seva presència en el circuit internacional. El passat mes de febrer, per exemple, van ser a Alemanya, on han anat actuant des de 2006 i on la seva proposta té molt bona acollida. En aquesta ocasió van ser al festival Kreuzberg de Berlín; a Kiel, dins el festival antifeixista Alte Meierei, i al Hafenklang d’Hamburg.

Més coses a l’àmbit de les comarques gironines. Continuem amb el grup d’indie pop Odio Paris [MySpace]. Els barcelonins presenten el seu àlbum debut Cuando nadie pone un disco, ple de música fresca i directe. A dalt l’escenari també tindrem el DJ Capo. Per gaudir de l’espectacle cal assistir a la Sala Tourmix de Girona [web] a el divendres 27 d’abril a 2/4 de 12 de la nit i val 7 euros a taquilla i 5 euros anticipada. L’endemà dissabte dia 28, el cantautor menorquí Cris Juanico [web] presenta a El Torín d’Olot [web] Pedres que rallen, un disc que ens transporta a altres temps i ens apropa el caliu de les vivències quotidianes i personals. Si vols escoltar música amb esperit rocker amb tocs de blues i pop no et perdis l’espectacle el dissabte 28 d’abril a 2/4 de 12 de la nit. El preu de l’entrada és de 10 euros a taquilla i 8 euros anticipada. També dissabte actuació de l’Albert Vila Quartet [MySpace]. El flamant projecte del músic convida a descobrir noves composicions plenes de talent amb interludis melòdics. Per conèixer un jazz innovador has d’anar al Sunset Jazz Club de Girona [web] el dissabte 28 d’abril a les 11 de la nit i l’entrada costa 7 euros.

Finalment, pels amants de la música clàssica, l’actuació de la setmana és la de la Cobla Ciutat de Girona [web] dirigida per Marcel Sabaté, el mateix dissabte dia 28 a les 7 de la tarda. La banda farà un recorregut per tot un seguit d’obres dedicades a la seva ciutat. El concert és a l’Auditori de Girona [web] i costa 10 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>