L’Orella es posa activa a La Mirona de Salt


Concert de la Fundación Tony Manero al 10è aniversari de l’Orella Activa.

Orella Activa [web] és una plataforma que vetlla pel bon estat de la música a Girona. Ells són els responsables d’iniciatives com el Festivalillo d’Orella Activa que se celebra aquest 5 d’abril. El festival ofereix un concert de quatre bandes potents com Black Box Revelation [MySpace], Mazoni [MySpace], Sanjays [web] i Tom Hagan [MySpace]. Més de quatre hores de música el dijous a la Sala 1 de La Mirona de Salt [web], el preu de l’entrada és de 12 euros a taquilla i 9 anticipada. A més, serà un recital musical especial per Orella Activa perquè forma part de de la campanya de captació de socis de l’entitat i això fa que els interessats puguin gaudir del Festivalillo a meitat de preu.

Seguim parlant de la nit de dijous amb un parell de propostes més. Joan Dausà i els Tipus d’Interès [MySpace] és un projecte que neix de la fusió de cançons escrites pel mateix Joan Dausà, i les diferents visions de músics-amics. Bellugant-se entre la cançó d’autor, el pop i el folk, el grup presenta el disc Jo Mai Mai. Els podem veure a l’Auditori Josep Viader de Girona el dijous 5 d’abril a les 8 del vespre per un preu de 8 a taquilla i 6 anticipada. Anem a Olot per reviure gran clàssic amb pol Ton Torné, fervent seguidor dels Beatles i de Lennon que oferirà un tribut als seus músics preferits. Un concert emotiu que veiem a El Torín a Olot [web] el dijous 5 d’abril a les 10 de la nit per un preu de 5 euros.

Acostem-nos a la Costa Brava amb una proposta de dos genis. Albert Pla i Diego Cortés actuen divendres dia 6 al Centre Fraternal [web] de Palafrugell. Un recorregut per les millor cançons de pla amb l’acompanyament del magnífic guitarrista Diego Cortés que podem veure a les 10 de la nit per 18 euros. Acabem aquesta setmana anant de Jam Session el diumenge 8 d’abril a les 9 de la nit a La Impremta de Girona [Facebook] amb l’entrada és gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>