La meravellosa delicadesa del sabadellenc Raül Benéitez


Enregistrament en vídeo de la cançó Tic Tac de Raül Benéitez dins la presentació del disc a la Plana de l’Olm de Manresa.

Raül Benéitez [web, MySpace] és un músic sabadellenc iniciat a l’escolania de Montserrat que ha format part de grups com Remendaos i Sherpah. Ara obre per primera vegada el calaix de les seves intimitats i les dóna a conèixer en el seu primer àlbum com a cantautor, El dia del Mag, un disc carregat de bones intencions i amb pilars ferms. Melodies i lletres que afloren des de les profunditats de l’ànima, missatges que pretenen despertar sentiments i emocions des d’una perspectiva positiva de la vida. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>