Cossetània i Enderrock desvetllen tots els secrets dels Amics de les Arts

Els Amics de les Arts són els grans protagonistes d’Espècies per catalogar. El llibre, un volum escrit per la periodista d’Enderrock [web] Elisenda Soriguera amb la complicitat del quartet, per endinsar-te en les profunditats i els móns llunyans del seu nou disc. És el primer títol de la nova col·lecció especialitzada en música catalana d’Enderrock i Cossetània, titulada Alta Fidelitat. Des del Diaridelamusica.com no ens ho hem volgut perdre. DDM

1 comentari a “Cossetània i Enderrock desvetllen tots els secrets dels Amics de les Arts

  1. Pingback: Així va anar la presentació del llibre | No Sonores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>