Els Catarres demostren ser més que ‘Jenifer’ a la sala Privat de Mataró


Concert d’Els Catarres a la sala Privat de Mataró el divendres 30 de desembre

El trio d’Aiguafreda Els Catarres [web] ha tancat l’any aquest divendres 30 de desembre a la Sala Privat [web]. Amb aquest concert a Mataró, els autors de l’exitosa cançó de l’esitu Jenifer ja porten més de cent actuacions arreu dels Països Catalans. Aviat però, caldrà deixar de relacionar-los únicament amb la cançó de la “Choni de castefa”, i és que tot i que aquest tema és el que els ha fet conegut, altres com Caramelles o La festa d’Aiguafreda s’han anat fent lloc entre el públic.

La proposta dels Catarres és, com ells mateixos han explicat durant el concert, música fàcil de ser cantada pel públic. La vitalitat del cantant, Èric Vergés, veu i guitarra del grup, ha donat al concert el ritme que ha mancat als altres dos membres, Roser Cruells i Jan Riera, aquest darrer amb febre, que han quedat en segon pla. La versió Vola amb mi o La noia de la plaça han fet ballar els prop de 400 assistents a la sala mataronina, després però, el ritme ha baixat amb cançons més tranquil·les com La barba i no ha tornat a pujar fins als bisos. Al grup li ha mancat equilibrar el repertori per potenciar un directe amb ganxo que segur que millorarà quan tinguin més cançons per triar.

La tanda de bisos ha acabat repetint una Jenifer diferent. Membres dels Passerells, la colla castellera del Tecnocampus de Mataró, han pujat a l’escenari a cantar la versió que n’han fet per adaptar-la com a himne de la colla. LAIA NONELL/MARC ARISA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>