Els Manel tornen al Maresme i passen per l’envelat de Calella

La formació Manel és la protagonista indiscutible del cap de setmana a la zona del Maresme i el Vallès Oriental. Després de ser el 3 de juliol passat a Alella [crònica de Xavier Amat pel ddM] i a Mataró dos mesos abans en dos concerts que van ser multitudinaris i amb les entrades esgotades gairebé a l’instant de posar-se a la venda, els barcelonins fan de nou parada a la comarca, ara a Calella, per presentar el seu aclamat segon disc, 10 milles per veure una bona armadura. L’actuació serà el dissabte 24 de setembre a les 10 de la nit a l’envelat de Calella. L’entrada té un cost de 5 euros.

Per la seva part, el cafè cultural El Dau segueix amb el seu reguitzell d’actuacions -programa cada dijous i diumenge- i el diumenge dia 25 per exemple comptarà amb l’actuació dels Obeses, formació provinent de Tona, els quals presentaran nou disc, amb cançons com Pa amb tomàquet, El tocador de senyores i L’haria du l’Hermafrodite. Serà a partir de dos quarts de nou de la nit. L’entrada té un cost de 4 euros. També diumenge dia 25 -ara apunt de música clàssica- el cicle de sarsuela del Foment Mataroní ofereix a les sis de la tarda un recital de Sarsuela amb les millors àries de les òperes més conegudes. L’entrada té un cost de 22 euros a taquilla i 20 euros anticipada.

Tornem al Dau del carrer d’en Pujol perquè el dijous dia 29 a 2/4 de 10 del vespre hi actua Like a gat, que executa un espectacle musical de durada variable que inclou les deu cançons del disc Infinit∞ així com d’altres que formen part de la història de la banda, totes composades, escrites i interpretades pels seus components. L’entrada costa 3 euros. Finalment, també dijous dia 29, actuació de Steam Roller a la sala Clap de Mataró. Asseguren que el rock no ha mort i ho volen demostrar amb el seu homenatge als grans artistes dels anys 60 i 70. El proper dijous es deixaran la pell sobre l’escenari amb un concert junt amb Aliaga. L’entrada té un cost de 7 € a taquilla i 5 €  anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>