Els Flanagan presenten el seu nou treball en l’obertura de temporada del Clap

La formació mataronina Flanagan [web] és l’encarregada d’encetar la temporada a la sala gran del Clap [web] aquest divendres dia 16 a partir de les onze de la nit. Nascuts a principis del 2006, els primers temps del grup van estar marcats per les proves i els canvis per acabar formant un grup sòlid amb un so fresc i potent que saben transmetre amb elegància quan són dalt d’un escenari. L’any 2009 editaran el seu primer treball Que te vaya bien. Després de diversos concerts i de guanyar un important concurs organitzat per Ràdio 3, ara arriben al Clap per presentar el seu darrer treball, un EP amb quatre temes -es titula Buscando un eclipse- amb una sonoritat renovada i intensa però on conserven la frescor i l’estil que ha definit com a grup. El preu de l’entrada és de 5 euros en el cas que es compri anticipadament al web www.casadelamusica.cat, Trak i Robafaves o 8 euros si s’adquireix a taquilla.

D’altra banda, la Sala Clap acull aquest dissabte el reinici del Cicle del Col·lectiu de Músics del Maresme [MySpace]. En aquest cas tenim dues propostes maresmenques: Estrip d’Arenys de Mar [web] i Misión Imposible de Mataró [web]. El primer grup aposta per melodies pop que compten amb la intervenció d’instruments com el violí i rep influències de grups catalans com Lax’n'Busto, Els Pets o Gossos. Per la seva banda, Misión Imposible és una formació mataronina amb gran experiència als escenaris. La seva música treballa diferents estils, però sobretot es basa en els estàndars del pop ibèric.

També dissabte, en aquest cas al polígon industrial de Can Barri a Bigues i Riells, tindrà lloc el festival de música heavy metal Farmer Fest 2011. Aquest dissabte dia 17, a les 2 del migdia, actuarà en el marc d’aquest certamen, la formació Rotting Christ, que ve a presentar el seu darrer àlbum Aealo. En el festival hi actuen grups de heavy com Vita Imana, Noctem o Morphium. El preu de l’entrada és de 12 euros a taquilla i de 9 euros anticipada.

Anem ara a diumenge: El Dau de Mataró [web], que també ha reemprès les seves activitats, ha programat pel diumenge dia 18 a 2/4 de 9 del vespre un concert de la formació d’indie Planeta Tilde. Aquesta formació va néixer, de forma espontània, a Barcelona el maig del 2009, de forma espontània, en la unió de quatre personalitats provinents de diferents indrets, tant físics com musicals, partint d’un concepte inicialment acústic per passar, mica en mica, a un univers més elèctric. El novembre del 2009 graven el primer Ep Poleas, als Estudis Jaume 113 de Girona, i actualment acaben de finalitzar la gravació del primer LP en els Micromaltese Studios amb Marco Morgione. El preu de l’entrada del concert de diumenge, a taquilla, és de 4 euros.

I tanquem l’agenda del Diaridelamusica.com d’aquesta setmana amb l’actuació -també diumenge dia 18- de Miquel Roig, cantautor català conegut per ser el mestre del popurri musico-cultural català, dins la Festa Major de Corró d’Avall a les Franqueses del Vallès. Hi podrem escoltar cançons de l’artista com el famós tema Hotel Catalonia o La farola la farola. L’actuació es farà a la plaça de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès a partir de les 9 del vespre. L’entrada és gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>