Daniel Higiénico, al festival solidari Sam Sam Terrassa

El festival solidari Sam Sam de Terrassa centra l’atenció a la Catalunya Central aquest cap de setmana. Efe Quartet, Chivo Chivato o Daniel Higiénico són alguns dels artistes que actuaran de manera totalment desinteressada al certamen, que duu el nom d’un barri de la perifèria de la capital senegalesa, Dakar. És allí on un professor terrassenc treballa per a l’alfabetització i la lluita contra la pobresa. Accions com el Sam Sam Festival i la col·laboració dels grups que hi participen ajuden a finançar aquests projectes. Així diverses sales de la co-capital vallesenca acullen aquest festival solidari que finalitza el 9 d’octubre. Un dels participants és el cantautor Jan Díaz  acompanyat de la seva guitarra i la seva harmònica, amb un concert el dissabte dia 24 a partir de les 10 de la nit al Bar Coma 9, més conegut com El Petit Cabaret de Terrassa. L’entrada té un preu de 4 €.

També a Terrassa, el mateix dissabte dia 24 hi ha programat un altre concert a càrrec del grup Johnny Shepherd & The Hurricanes, una gran banda de rock & roll que us portarà del cel a l’infern. L’espectacle tindrà lloc a la Sala Bruc de Terrassa a dos quarts d’onze de la nit. L’entrada té un cost de 5 €.

I ja de cara a dijous de la setmana que ve, dia 29: GNAPOSS trio ens presenta el seu tercer disc, que es titula Outsider. Les noves cançons ja no estan basades només en el funk, el blues i el rock, sinó que també ens sorprendran amb una varietat d’estils com el country, el hard rock, la balada o el jazz.  Serà el pròxim dijous 29 de setembre a dos quarts de dotze de la nit al Crossroads de Terrassa. L’entrada és gratuïta.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>