Canteca de Maco i D’Callaos, al segon cap de setmana del Musik’n viu de Granollers


VÍDEO DEL CONCERT QUE D’CALLAOS VA OFERIR AL CLAP DE MATARÓ EL GENER DE 2009

Els madrilenys Canteca de Macao, el grup terrassenc D’Callaos, la banda de Montcada i Reixac Itaca Band, el conjunt ripollès Txarangö i Damnation. Són alguns dels grups que actuaran aquest divendres a partir de les 10 de la nit en el recinte firal de Granollers en el segon cap de setmana de la setena edició del Musik’n viu [web]. El certamen l’organitza el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Granollers i diverses entitats juvenils, amb la idea d’oferir propostes d’oci nocturn per a les nits d’estiu, amb música en directe. Hi hauran participat, en finalitzar-se, divuit grups, de gran renom i d’estils ben diversos. L’entrada al recinte és gratuïta, a més, trobareu entrepans i begudes a preus populars.

També aquest divendres a les 10 de la nit a la Fundació Palau de Caldes d’Estrac segueix el cicle Poesia i + amb l’espectacle Sensualitats, en el qual Mercè Sampietro -la Mercè de la telenovel·la La Riera- hi posa la veu i Eduard Iniesta la guitarra. L’espectacle es basa en textos d’autors i autores d’arreu del món, de tots els temps i estils però amb un denominador comú: la sensualitat, la seducció i les inesgotables formes del desig. Gracies a la interpretació de Mercè Sampietro i les harmonies mediterrànies d’Eduard transmeten un espectacle íntim i proper, que el seu director, Antonio Calvo, ha sabut plasmar de forma excepcional. L’entrada al recital té un cost excepcional de 9 euros.

Passem ara a dissabte i parlem de música clàssica, concretament del concert extraordinari del Cor Coralia i l’Orquestra Barcelona Filharmonia al Teatre Monumental a partir de les 9 del vespre però en el marc de la temporada del Foment Mataroní. El Cor Coralia i l’Orquestra Barcelona Filharmonia faran un repàs a quatre segles d’òpera, on podrem gaudir de l’òpera en la seva máxima expressió. La proposta suma fins a un total de 113 participants, encapçalats pel director Daniel Antolí, per una orquestra de 45 instrumentistes, un cor de 60 cantants i set solistes. L’entrada té un cost de 23 euros.

Seguim l’agenda d’aquest cap de setmana amb una cita amb el badaloní Moisés Loval a la sala Piano Blau de Granollers el proper dissabte dia 2 a 2/4 de 10 del vespre. La carrera musical d’aquest cantautor amb sang malaguenya i cordovesa es va forjar des de molt petit dins del nucli familiar, el seu pare li va inculcar la passió per la música. Després de fer gira amb la seva primera maqueta, finalment se li presentà l’oportunitat de enregistrar el seu primer disc, anomenat Castillos de Arena, en el qual, es poden apreciar molts matisos de pop-rock andalús. Passant per cançons pop, balades o cançons rocks on no hi poden faltar els riffs de guitarra. L’entrada al concert és gratuïta.

I l’ultima cita per aquest cap de semana és el concert que el Cor l’Aixa oferirà dissabte dia 2 a l’església de Santa Maria d’Arenys de Mar. Podrem gaudir de la interpretació d’una selecció de les obres del compositor J.S. Bach, un concert a càrrec de la camerata i el Cor l’Aixa, on podrem gaudir de les veus de la soprano Susanna Crespo, el tenor Lluís Arguijo i el baríton Jordi Boltà, sota la direcció de Jordi Lluch i Arenas. L’entrada al concert té un cost de 10 euros. TANIT PALAY/DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>