Qui és l’últim? intenta defugir la monotonia estilística amb ‘Pessic’

Qui és l’últim? són un quartet maresmenc de jazz fussió de bateria, baix, saxo i guitarra. Després de participar en diversos cicles de Catalunya ara presenten Pessic [vídeo al MySpace del grup], un disc que vol defugir la monotonia estilística convencional i que a banda de la música pretén crear una obra d’art global que abraci àmbits com la pintura o la fotografia. Un enregistrament que s’ha dut a terme després d’anys de treball precisament per recollir-ne els fruits. Al Diaridelamusica.com hem parlat amb Francesc García (baix) i Manel Pujol (guitarra), els quals formen el grup amb Tito Busquets (bateria), Antonio Sánchez (percussió) i Quim Sánchez (saxo tenor i soprano). DDM

Publicat el dia a General | Etiquetat a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>