Ivó Oller mostra a casa el seu ‘Jazz Nu’ després d’haver estat seleccionat pel cicle Ressons Jazz

Ivó Oller [web] és un trompetista mataroní becat i llicenciat en Professional Music per la Universitat Berklee College of Music de Boston, on es va formar en composició, Music Synthesis i Performance. Aquesta setmana, dijous dia 18, juga a casa presentant el disc Jazz Nu amb Ivó Oller Quintet al Casal de la Nova Aliança de Mataró en un concert emmarcat dins el circuit Ressons Jazz i el Cinquè Cicle Nits de Jazz de Mataró [bloc i vídeo promocional], del qual es va donar el tret de sortida el dijous dia 11. La vetllada tindrà lloc a les 9 de la nit al Casal de la Nova Aliança de Mataró, al Carrer Bonaire, número 25. El preu de l’entrada és de 12 € amb copa de cava inclosa. Es dóna la circumstància que el nou disc d’Ivó Oller ha estat seleccionat per oferir onze concerts al circuit Ressons Jazz. A Diaridelamusica.com hem parlat amb ell per saber com ha rebut aquesta iniciativa del programa Cultura en Gira de la Subdirecció General de Difusió Artística de la Generalitat de Catalunya.

Manu Tenorio i Los Delinqüentes
I dos actuacions musicals que no podem deixar per alt. Aquest divendres dia 19 actua a la mataronina sala Privat el sevillà Manu Tenorio, un dels músics que encara resisteixen sorgits de la primera edició d’Operación Triunfo. Conegut per les seves lletres sentimentalment profundes, el de Triana ja ha publicat quatre LP’s en solitari. El mateix divendres 19, a pocs metres de Privat, la formació Los delinquentes aterra de nou a la sala Clap de Mataró presentant Bienvenidos a la época iconoclasta. El mestissatge del grup de Jérez de la Frontera navega entre la rumba, el flamenc, el pop, el rock o, fins i tot, el funky, però la millor manera per definir la seva pròpia sonoritat és el qualificatiu que ells mateixos utilitzen: l’estil garrapatero.

Publicat el dia a General | Etiquetat a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>