Jazz de primera categoria a Calella

El festival Cafè Jazz de Calella enceta la seva onzena edició sota la batuta de Juan Carlos Narzekian i acollint noms de primera categoria de l’escena jazzística com el pianista Joan Díaz, que actuarà a la Sala Mozart el divendres 26 de febrer acompanyat de Perico Sanbeat, Reinald Colom, Víctor Moliner i Ramon Àngel. Aquest divendres dia 12 a les 10 de la nit al Pla dels Encants és el torn del saxofonista de Bilbao resident a Barcelona Gorka Benítez, el contrabaixista japonès Masa Kamaguchi i el bateria David Xirgu, en el què és la segona vetllada del dicle. A Diaridelamusica.com hem parlat amb Juan Carlos Narzekian i Joan Díaz sobre aquestes vuit nits de divendres que s’allargaran fins al 26 de març i en què es podrà gaudir de la calidesa del jazz.

I més música clàssica, perquè el V Cicle de Concerts de Cambra i Joves Intèrprets del Foment Mataroní ofereix una nova cita amb Arcattia Collage, un grup de cambra versàtil i amb experiència als escenaris estatals presentant peces de la literatura cambrística per a corda en les seves diverses formacions, del duo fins al sextet. Aquesta vegada és el torn del quartet amb un suggerent programa anomenat Diàlegs. El concert se celebrarà el dissabte 13 de febrer a 2/4 de 9 del vespre al Foment Mataroní, al Carrer Nou, número 11.

Le Petit Ramon a la Rubik i Leds al Clap
I pel que fa a la música popular, aquest divendres dia 12 Le Petit Ramon, trio de guitarra, cello i percussions liderat per Ramon Faura, proclamaran a la sala Rubik de Vilassar de Mar que el pop rock independent està vivint un dels millors moments de la seva història presentant el so experimental però ja consolidat del seu disc Acusticus replica (2009). L’endemà dissabte dia 13 la sala Clap de Mataró presenta una nova vetllada del cicle dedicat al Col·lectiu de Músics del Maresme amb els mataronins Leds com a protagonistes, explicant de què van les cançons del seu LP Després de tot.

Publicat el dia a General | Etiquetat a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>