Els Amics de les Arts s’estrenen a la capital del Maresme en plena eclosió del ‘Bed & Breakfast’

Mataró viurà aquest divendres dia 5 la primera actuació de la formació de pop en català Els Amics de les Arts, una banda que està en aquests moments a la cresta de l’onada en el marc d’una voràgine encapçalada pels Manel. Els responsables de la sala Clap han confirmat a Diaridelamusica.com que les entrades posades a la venda estan pràcticament esgotades pel concert que compartiran amb Mishima, una altra de les noves bandes del pop en català. Els Amics de les Arts [web] són, per davant de tot, quatre amics i ex-companys de pis que practiquen el que ells mateixos han denominat Electro Avant Folk d’Autor. Després de dues maquetes i el disc Castafiore Cabaret publicat l’any 2008, els propers dies 5 i 19 de febrer Els Amics de les Arts visitaran les sales Clap i Privat de Mataró, respectivament, presentant el seu últim LP Bed & Breakfast. L’equip de Diaridelamusica.com ens hem acostat a l’estudi de Barcelona dels Amics de les Arts, al barri de Sant Andreu, per conèixer més a fons els cantautors d’habitació que han rebut els premis Enderrock de la crítica al millor disc de l’any i al millor llarga durada de cançó d’autor.

My Wrong Pleasures a Privat i Big Band Jazz Maresme a la Mozart de Calella
El doble concert dels Amics de les Arts i Mishima al Clap no és l’única activitat musical del cap de setmana a la capital del Maresme. El mateix divendres dia 5 My Wrong Pleasures presentarà a la sala Privat [web] els temes de pop-rock cantat en anglès del seu disc Love&Hate. Aniran seguits del pop-rock indie d’Ayala, una banda barcelonina que ja ha gravat dos EP i, actualment, es troben en plena promoció de Si no lo creo no lo veo, el seu primer LP. Finalment, a la sala Mozart de Calella, la mateixa nit, s’enceta l’onzena edició del Cafè Jazz de Calella [web] amb l’espectacle Big Band Jazz Maresme meets Shakespeare, en un certamen que s’allargarà fins al 26 de març. MARTA CABOT/KIKO MONTORO

Publicat el dia a General | Etiquetat a ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>