El Fascinating Rhythm dels Songbook

Piero Cozzi al saxo, Kike Angulo a la guitarra i el contrabaixista de Llavaneres Pep Rius son els ingredients del trio Songbook. Ara presenten el seu jazz en un nou disc, Fascinating Rhythm, dedicat als grans compositors nord-americans com George Gershwin, Cole Porter, Irving Berlin o Jerome Kern. A Diaridelamusica.com hem parlat amb Songbook per descobrir com es presenta el llançament d’aquest nou llarga durada.-MARTA CABOT/KIKO MONTORO.

Publicat el dia a General | Etiquetat a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>