El Diaridelamusica.com repassa els darrers 365 dies en clau musical

La versió televisiva del Diaridelamusica.com d’aquesta setmana repassa els millors concerts de l’any musical destacant el que Manu Chao va oferir el 4 de juliol dins el Cruïlla de Cultures i que es pot considerar l’actuació de l’any a la comarca ja que va estirar fins a deu mil persones i va ser l’únic que dur a terme el popular artista en tot l’any a l’estat. La cronologia del repàs musical dels darrers 365 dies comença per al DDM el 31 de gener amb el concert que els canetencs Filippo Landini ofereixen al Teatre la Massa de Vilassar de Dalt [aquí], segueix el 27 de març al Clap de Mataró amb la presentació del segon dic de Nena Daconte, Retales de Carnaval [aquí], s’acosta el 30 de maig fins al Pati de la Fundació Palau de Caldes d’Estrac amb l’actuació d’Anímic i Oníric en el marc del festival de cançó íntima Petitsons [aquí] i té el seu epicentre amb la citada actuació de Manu Chao a l’Espai l’Arquera de Mataró. El repàs es tanca amb la sorprenent actuació, el 13 de novembre a Privat, de Billie The Vision & The Dancers -autors de la cançó de l’estiu Summercat- [aquí].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>