COMUNICA80 / comunicació i proximitat
Comunica80 és una xarxa de professionals vinculats al periodisme i a la comunicación audiovisual que s’han unit per oferir un servei integral de comunicació a institucions, empreses i associacions.

SOM
Comunica80 la formen professionals del periodisme i la comunicació audiovisual, amb experiència i contactes en els mitjans de comunicació autonòmics i locals que s’han organitzat per oferir serveis de comunicació periodística integral a institucions, associacions i empreses.

El bagatge, experiència i contactes dels seus integrants permet oferir a Comunica80 un servei d’acompanyament i complicitat als seus clients per aproximar-se i difondre les seves activitats i potencialitats en el seu entorn mediàtic més proper, a nivell autonòmic i comarcal. També disposem d’una xarxa de professionals d’altres disciplines: operadors de càmera, realitzadors, informàtics, dissenyadors gràfics, especialistes en entorns 2.0 que permeten poder oferir serveis derivats de les necessitats comunicatives que els clients puguin tenir.

tel. 605 566 134
info@comunica80.com

*Aquesta és una versió reduïda de la web, per veure-la completa necessitaràs tenir instal·lat el plugin Adobe Flash Player al navegador.

FEM
1- Dissenyem i preparem plans de comunicació externa i interna adaptades a cada necessitat.
2- Elaborem i enviem convocatòries i notes de premsa amb suport gràfic i audiovisual.
3-
Organitzem i preparem rodes de premsa i presentacions.
4- Preparació de newsletters i contingut per a pàgines web.
5-
Assessorament en la creació de pàgines web.
6- Presència a les xarxes socials i cComunicació de crisis.
7- Assessorament per parlar en públic davant els mitjans i acompanyament a les entrevistes personalitzades.
8- Interlocució amb els mitjans de comunicació.
9- Seguiment del ressò informatiu de les activitats generades.


CLIENTS
CAIXA LAIETANA: Suport i disseny en la redacció i difusió de notes de premsa, així com enviament especialitzat de convocatòries a mitjans de comunicació en rodes de premsa i events corporatius.
FUNDACIÓ EL MARESME: Servei integral de relació amb els mitjans de comunicació. Elaboració de convocatòries, notes i rodes premsa.
CONSORCI:
Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme: Servei integral de comunicació i premsa. Elaboració del pla de comunicació, convocatòries, notes i rodes de premsa. Acompanyament a entrevistes i actualització dels continguts informatius de la pàgina web.
FOMENT MATARONÍ: Difondre la programació del Cicle de Música de Cambra, Simfònica i Sarsuela del Foment Mataroní, una de les institucions culturals més importants i antigues de la ciutat.