Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
QUI SOM / QUÈ FEM A CLACK
Clack Audiovisual, SCCL és una empresa cooperativa de treball sorgida de Clack Produccions Culturals, una entitat sense afany de lucre constituïda el 2001 a Mataró amb la finalitat de canalitzar les inquietuds d'un grup de joves del Maresme en l'àmbit de les arts visuals, l'audiovisual, el periodisme i les noves tecnologies. La seva prioritat és la producció de documentals de televisió en el camp de les ciències socials.

La productora Clack també treballa en el desenvolupament de produccions culturals i per altres mitjans de comunicació, particularment per l'edició digital d'El Periódico de Catalunya, on s'ocupa de la producció dels continguts de les dotze edicions locals que té en funcionament el diari.

En els últims cinc anys ha produït documentals com Cançons a la vora del pop (Canal 33 i Comunicàlia, 2010); 165 Regent Street(Canal 33, 2012); Bon Cop de Falç (TV3, 2014, en coproducció amb TV3 i La Xarxa de Comunicació Local); Cap a la Meta (33, 2015), en coproducció amb TV3 i Dominio Digital d'Equador; Desmuntant Laietana ('30 minuts' de TV3); i Polifonia Basca (versió en castellà titulada Polifonía Vasca) que s'ha estrenat l'11 d'abril de 2017 a l'espai 'Sense ficció' de TV3.

També ha desenvolupat projectes multiplataforma com el Diaridelamusica.com (La Xarxa i Grup Enderrock) o ha participat en programes de televisió com Joves.tv (Maresme Digital), La Fàbrica (Televisió de Mataró) o PersonesF (m1tv i Tecnocampus).

Clack ha treballat també amb institucions privades com l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta, institucions públiques com la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona o festivals com el Poesia i més, el Nacional de Poesia, el Shakespeare o el Cruïlla de Cultures entre d'altres. També treballa per la Fundació Lluís i Carmen Bassat, la Fundació TiC Salut i editorials com Planeta, Columna, Fragmenta, Cossetània i Proteus.

Actualment té la seu al Cafè de Mar de Mataró, dins el projecte de viver d'empreses d'economia social i cooperativa que impulsa la Fundació Cooperadors de Mataró.


Georgina Altarriba · CLACK
GEORGINA ALTARRIBA
Població Sabadell
Àrees treball presentació, redacció, documental, gestió cultural

email georgina@clack.cat
twitter @georaltarriba
Eloi Aymerich · CLACK
ELOI AYMERICH
Població Mataró
Àrees treball documental, música, realització, producció executiva

email eloi@clack.cat
tel. 654325087
twitter @eloiaymerich
bloc http://www.eloiaymerich.blogspot.com.es/
Joan Salicrú · CLACK
JOAN SALICRÚ
Població Mataró
Àrees treball documentals, música, producció executiva

email joan@clack.cat
tel. 646474452
twitter @joansalicru
Ariadna Vázquez · CLACK
ARIADNA VÁZQUEZ
Població Premià de Mar
Àrees treball desenvolupament, guió

email ariadna@clack.ws
Uri Alsina · CLACK
URI ALSINA
Població Mataró
Àrees treball disseny i programació web, disseny gràfic

email info@urialsina.com
tel. 606755253
web http://www.urialsina.com/
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.