Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
QUI SOM / QUÈ FEM A CLACK
Clack Audiovisual SCCL és una empresa cooperativa sorgida de Clack Produccions Culturals; entitat sense afany de lucre constituïda el 2001 a Mataró, amb la finalitat de canalitzar les inquietuds d'un grup de joves del Maresme en l'àmbit de les arts visuals, l'audiovisual, el periodisme i les noves tecnologies. La seva prioritat és la producció de documentals per a televisió en el camp de les ciències socials.

En els últims anys, Clack ha produït documentals de temàtica històrica i de recuperació de la memòria com Josep Palau i Fabre. Retrat Cubista (33, 2018); Peiró42 (2017, estrena en format teatral a Mataró i Barcelona) o Bon Cop de Falç (TV3, 2014, en coproducció amb TV3 i La Xarxa de Comunicació Local).

Així mateix, ha produït altres continguts de caràcter documental com Les Resilients (Premi Talent Jove al Festival InÈdit, TV3 i Betevé; 2019-2020), Propera Parada, Rodalies (30 minuts de TV3, 2018); Polifonia Basca (TV3, Euskal Telebista i Señal Colombia; 2016-2017); Desmuntant Laietana (30 minuts de TV3, 2015); Cap a la Meta (Canal 33, 2015, en coproducció amb TV3 i Dominio Digital d'Equador); 165 Regent Street (Canal 33, 2012) i Cançons a la vora del pop (Canal 33 i Comunicàlia, 2010).

Clack també treballa en el desenvolupament de produccions culturals i per altres mitjans de comunicació, particularment per l'edició digital d'El Periódico de Catalunya, on s'ocupa de la producció dels continguts de les catorze edicions locals que té en funcionament el diari.

A més, Clack ha treballat per diverses àrees de l'Ajuntament de Barcelona, El Born Centre Cultural, el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, l'Associació Catalana de Mitjans de Comunicació (AMIC) i la Fundació Carmen i Lluís Bassat.


Joan Salicrú · CLACK
JOAN SALICRÚ
Sóc un dels fundadors de Clack, de quan vam fer 'El carrer de casa' (2001) a Televisió de Mataró... han passat 18 anys. Ens hem fet grans? Depèn com t'ho miris... / Jo sóc periodista i a Clack combino aquesta faceta amb la de productor executiu de molts dels projectes que tirem endavant, especialment de documentals / Tinc vida fora de Clack, sí! Sóc codirector de la revista Valors, un mensual de reflexió, ètica i diàleg que va sortir al carrer el 2004.

Email: joan@clack.cat
Tel.: 646 47 44 52
Twitter: @joansalicru
Georgina Altarriba · CLACK
GEORGINA ALTARRIBA
Redactora, productora i presentadora. Sóc a Clack des de l'any 2009. He desenvolupat diferents tasques segons cada projecte on he treballat però, a la majoria d'aquests, he combinat la redacció amb la producció i la coordinació. Actualment m'encarrego de la coordinació general dels projectes de la cooperativa. M'agrada fer tasques de creativitat i redacció, també l'ordre i la coordinació d'equips. Fora de Clack no sóc gaire diferent del què sóc dins: una total admiradora del món audiovisual i cinematogràfic.

Email: georgina@clack.cat
Twitter: @georaltarriba
Instagram: @georaltarriba
Eloi Aymerich · CLACK
ELOI AYMERICH
Trapezista de l'audiovisual i la cultura. Clack és casa meva: hi ric, hi ploro, hi aprenc, hi compleixo somnis i sobretot hi treballo. Intento fer el que m'agrada: moure'm entre la música, la realització audiovisual, l'escena i el cine documental. De vegades faig de director. De vegades em poso el barret de productor executiu. Penso que cooperativisme i cultura són llavors de canvi. Fora de Clack soc pare i professor d'universitat. Llocs perfectes per continuar creient que som fonamentalment baula d'amor i coneixement.

Email eloi@clack.cat
Tel.: 654 325 087
Twitter: @eloiaymerich
Bloc: http://www.eloiaymerich.blogspot.com.es/
Ariadna Vázquez · CLACK
ARIADNA VÁZQUEZ
Vaig començar a col·laborar amb Clack el 2001 i no sabria dir en quin moment precís hi vaig posar un peu de forma estable... Sóc productora executiva i guionista de documentals, encara que dedico la major part del meu temps al desenvolupament de projectes, és a dir, a idear projectes audiovisuals i pensar estratègies per fer-los realitat. Fora de Clack sóc mare i em dedico a la consultoria de guió i a la docència. Així que he après a viure amb la sensació constant que em falten mans i peus per abastar-ho tot.

Email: ariadna@clack.cat
Cristina Madrid · CLACK
CRISTINA MADRID
Collita del 91. Vaig arribar a Clack l'any 2012 com a becària (una de les primeres), i hi vaig tornar el 2017 com a cap de producció. De fet, a Clack m'he fet gran: aquí vaig fer la meva primera regidoria d'escenari i aquí he dirigit el meu primer documental Les Resilients. Sóc addicta al sushi i a la lluita feminista. I sóc gran fan de l'Economia Social i Solidària, de les cures i d'organitzar els dinars d'equip.

Email: cristina@clack.cat
Twitter: @cristinamadrit
Instagram: @cristinamadrit
Marina Rodríguez · CLACK
MARINA RODRÍGUEZ
Vaig aterrar a Clack el maig de 2019 amb un trosset del cor a Grècia, on hi havia estat fent un voluntariat. Des d'aleshores, assumeixo la gestió de la comunicació de la productora, que inclou la pàgina web, el butlletí i les xarxes socials, principalment. També, de tant en tant, surto de rodatge com a ENG. Graduada en Comunicació Audiovisual, la meva veritable escola ha estat Ràdio Televisió de Cardedeu, i la meva part preferida, la d'explicar històries.

Email: marina@clack.cat
Manuel Arenas · CLACK
MANUEL ARENAS
Periodista. A Clack porto més de dos anys explicant històries a través d'El Periódico de Catalunya, diari del qual coordinem les edicions locals i la contraportada del qual també signo. He entrevistat suicides fracasats, víctimes del terrorisme i monjos de clausura que m'han ensenyat a entendre per què sóc aquí, o sigui a dubtar permanentment. Sóc de Santa Coloma de Gramenet i, clar, m'interessa la gent de barri. Sempre porto a sobre la discografia d'Extremoduro i un llibre molt guixat que molt probablement m'agradaria haver escrit jo.

Tel.: 634 88 92 00
Twitter: @Manuel7Arenas
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.