Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
festival 'Nosaltres' · CLACK festival 'Nosaltres' · CLACK festival 'Nosaltres' · CLACK festival 'Nosaltres' · CLACK
FESTIVAL 'NOSALTRES'
El festival 'Nosaltres' neix amb la idea de ser un cicle de cultura, setmanal, per ajudar a retrobar-nos després del confinament. Un esdeveniment petit i senzill per recuperar l'art i la cultura a la nostra ciutat, Mataró. Després de mesos sense poder sortir de casa, sense poder gaudir d'allò que més ens agrada, generem un espai de trobada, artístic, de cures i regenerador. Els conceptes que acompanyen el títol fan èmfasi en tres idees fonamentals:

Comunitat: la importància de viure aquest nou festival de forma comunitària, en primera persona del plural.
Renaixement: ens hem adonat que durant el confinament no podríem viure sense cultura. Visibilitzarem que la cultura professional local ha sobreviscut. I la posarem en valor, programant-la i pagant-la.
Resistència: oferir una programació de resposta, que demostri que hi ha alternatives culturals de base i un futur possible.

El cicle està pensat com un conjunt d'activitats culturals de petit aforament de 50-60 persones a l'aire lliure. Els tipus d'acte que programem són diversos: des d'un recital de poesia, a un espectacle de dansa, passant per xerrades i concerts en acústic. Cada dijous del 9 de juliol fins el 27 d'agost, oferint una sessió o dues depenent de la proposta. Són propostes diverses i interseccionals, basades en eixos com l'art, el feminisme o la transformació social. En horari vespertí però de durada limitada, per una convivència adequada amb els veïns.

El 'Nosaltres' és el símbol de la retrobada, del recomençar, i sobretot, d'una manera d'entendre la cultural local molt més reivindicativa, activa i en xarxa.

> Consulta el programa del festival 'Nosaltres'.
> Compra les teves entrades.


Retiment de comptes
El 'Nosaltres' vol ser un exemple de transparència. El retiment de comptes serà públic, i els ingressos i despeses globals del festival es publicaran al web oficial setmanes després de la seva finalització. El 5% dels ingressos del festival es destinaran íntegrament al Fons Solidari Nosaltres. Aquest fons serà donat a entitats mataronines que treballin per garantir les primeres necessitats socials dels ciutadans i ciutadanes amb més dificultats.


Un festival segur
El festival continua programant amb normalitat, amb l'autorització de l'Ajuntament de Mataró, que garanteix des del 20 de juliol del 2020 la seguretat sanitària dels actes públics de fins a 100 persones d'aforament.

L'organització pren múltiples mesures per garantir la higiene i la seguretat sanitària. Emmarcades dins les recomanacions de les autoritats sanitàries, el 'Nosaltres' segueix les següents prevencions d'acord amb la normativa vigent:

· Garantia de no superar les dues hores de concentració grupal.
· Zones de seguretat no utilitzades a la perifèria de la zona de cadires.
· Ús de mascareta i neteja regular de mans de l'equip tècnic.
· Es garantirà un aforament limitat molt inferior al permès (50-70 persones versus el màxim de 800 permeses per la Fase 3 de desconfinament).
· Desinfecció per quarantena de set dies dels espais comuns.
· L'aforament i la disposició del seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
· L'accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d'acomodació per garantir la distància de seguretat.
· Als espais no es facilitarà cap full de mà ni programa del festival en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.
· Es reserva el servei de lavabos només per a urgències.
· El servei de begudes del festival se situarà en un extrem sense refrigeració mecànica. Podeu portar-vos el menjar de fora o bé podeu aprofitar l'àmplia oferta gastronòmica de Mataró.


Organitza: Clack Audiovisual, SCCL i Ajuntament de Mataró
Amb el suport de: Òmnium Maresme i Coop Maresme
Directors: Eloi Aymerich i Cristina Madrid
Producció del festival: Clack Audiovisual, SCCL
Producció tècnica: Cristina Madrid [cristina@clack.cat]
Premsa: Marina Rodríguez [marina@clack.cat]
Fotografia: Andrea Rigalós

#NosaltresFest
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.