Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Edicions locals d'El Periódico de Catalunya · CLACK
EDICIONS LOCALS D'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA
Tipus de projecte: premsa escrita

Des de Clack coordinem les edicions locals d'El Periódico de Catalunya: seccions d'informació local que el diari dedica a fer una cobertura informativa de les grans ciutats metropolitanes. Aquest model periodístic que Clack produeix per a EL PERIÓDICO es basa a alternar la informació diària amb peces en profunditat que tinguin un enfocament i perfil propi. Els periodistes de Clack han publicat a les pàgines del diari grans reportatges, cròniques i entrevistes sobre temàtiques d'interès general des d'una perspectiva local i metropolitana que queden emmarcades i contextualitzades en la identitat i idiosincràsia d'EL PERIÓDICO.

Coordinadors: Manuel Arenas i Joan Salicrú
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.