Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
TAXA DE CONNECTIVITAT
Tipus de projecte: Clip explicatiu per web i xarxes socials
Entrevistes: Joan Salicrú i Ariadna Vázquez
Realització i edició: Albert Poquet i Genís Serra

El sector de l'audiovisual debat en aquest vídeo encarregat pel Departament de Cultura sobre la taxa de connectivitat que va aprovar el govern de la Generalitat durant l'any 2014. La taxa que es va crear gràcies a aquesta llei va gravar amb 0,25 euros al mes cada contracte, d'ADSL o fibra, que permetés el consum de continguts audiovisuals.

En el vídeo hi apareixen Tono Folguera, president de Pro-Docs; Raimon Masllorens, president de PROA; i Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, entre d'altres.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.