Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
MOSTRA D'ENTITATS DE VOLUNTARIAT
Amb l'Agència Municipal de Suport a l'Associacionisme de Mataró vam impulsar uns videos per a donar a conèixer la feina de les entitats i ongs que treballàven a la ciutat a través de videos capsulars que analitzéssin i entrevistéssin als responsables d'esplais, entitats de cultura popular, ongs de cooperació internacionals, clubs esportius...
El 2002 vam realitzar els primers videos, i ho vam impulsar de forma definitiva el 2006, en el que també vam coordinar la producció massiva en dvd per ser distribuïts a cadascuna de les associacions que van participar en la Mostra d'entitats de Mataró.
La iniciativa era molt engrescadora, sobretot perquè ens permetia treballar de cara a les altres associacions de la ciutat, ajudant-les a promocionar-se.

Equip de producció
Producció i coordinació: Eloi Aymerich
Auxiliar de producció: Arnau Aymerich
Guió i muntatge: Aina Fernández
Animador flash: Jordi Aliberas
DVD: Josep Novellas
Música: Bernat Guàrdia i Josep Terricabras
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.