Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
ACTUA, LA ILUSIÓ DE DESCOBRIR
El projecte d'espot publicitari per a Actua va ser una de les perles de Clack del 2005. Un nou model de botiga on podran trobar-se productes culturals, presentats en diferents suports, per a potenciar el creixement de les persones.
El projecte va incloure la ideació i producció de l'espot i la producció en flash i bases de dades de la web corporativa, així com l'elaboració d'un Pla de Difusió a televisions i sales de cinemes del Maresme i Vallès Oriental amb la intenció de fer arribar de forma òptima el discurs de l'anunci als clients potencials de la cooperativa Actua.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.