NT 1
RESUMIM I AMPLIEM EL POESIA I +
Resumim i ampliem el Poesia i + · CLACK
3/8
Un any més, els companys de la Fundació Palau han comptat amb nosaltres per a la cobertura en vídeo del Poesia i +.

El certamen, impulsat des de Caldes d'Estrac, ha arribat un estiu més al Maresme Central. De fet, enguany hem impulsat l'arribada del festival a Mataró, amb un espectacle al voltant de Ventura Ametller més un concert de Delorean que es va fer al Pati del Cafè Nou a mitjans de juliol.
més

NT 2
EL BOOKTRAILER QUE ES VEURÀ PER TVC I ALS FGC
El booktrailer que es veurà per TVC i als FGC · CLACK
22/7
La nit del passat 21 de juny i part de matinada del dia 22 vam estar rodant, a la línia del Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, el booktrailer de l'antologia 'Llull per Llull'. més
NT 3
JA SOM A INSTAGRAM!
Ja som a Instagram!  · CLACK
29/6
Ja fa temps que havíem comentat la idea de formar part de la xarxa social fotogràfica més de moda del moment: Instagram.

Sempre acabàvem amb la conclusió que necessitàvem un excusa 'prou visualment bonica' per fer-ho amb una mica més de sentit. Doncs bé, aquest moment ha arribat: encetem nou rodatge!

Aquesta imatge que veieu és la primera fotografia del nostre compte d'Instagram i també el plató del primer rodatge del nou documental que estem rodant al País Basc. més
NT 4
ARRANQUEM RODATGE A EUSKADI!
Arranquem rodatge a Euskadi! · CLACK
28/6
Demà començarem el rodatge d'un nou projecte que ens tindrà dues setmanes voltant per Euskadi.

Serà un llargmetratge documental i és el resultat de mesos de preproducció intensa per poder concentrar tot el procés de rodatge en pocs dies.

Esperem donar-vos novetats del projecte -que ens fa molta il·lusió- amb l'inici del nou curs!

El documental serà rodat majoritàriament en terres basques i l'equip tècnic està format per una dotzena de persones. més
NT 5
ENTREVISTEM OSCAR CAMPS DE PROACTIVA OPEN ARMS
Entrevistem Oscar Camps de Proactiva Open Arms · CLACK
17/5
Fa un parell de setmanes en Pol Alfageme, l'Aleix Font i la Marta Roqueta van poder entrevistar, com a Clack, l'Oscar Camps de Proactiva Open Arms per a l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació.

En aquesta entrevista, el president de l'ONG badalonina, explica que, nou mesos després que comencéssin a rescatar refugiats a les aigües de l'Egeu, ara estan plantejant oferir assistència a la costa líbia. més
NT 6
EL PÚBLIC TANCARÀ LA TEMPORADA MUSICAL AMB MIREIA VIVES I BORJA PENALBA
El Públic tancarà la temporada musical amb Mireia Vives i Borja Penalba · CLACK
20/4
L'espai cultural El Públic clourà el proper 8 de maig la temporada de música en directe amb Mireia Vives i Borja Penalba.

Des del País Valencià ens arriba aquest ambiciós projecte, que ha ajuntat la bellíssima veu de la jove Mireia Vives (Rapsodes) amb l'art musical del veterà Borja Penalba (membre d'Ovidi3 i guitarrista de músics mítics com Lluís Llach o Maria del Mar Bonet).

El duet presentarà L'amor fora de mapa (Mésdemil, 2016), un disc que recull cançons que musiquen els poemes del català Roc Casagran. més
NT 7
'AVUI OVIDI', UNA PRODUCCIÓ DE EL PÚBLIC I ÒMNIUM CULTURAL, AL CAT DE GRÀCIA
'Avui Ovidi', una producció de El Públic i Òmnium Cultural, al CAT de Gràcia · CLACK
23/3
El Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) de Gràcia clourà aquest diumenge dia 17 d'abril la programació de l'Any Ovidi amb l'espectacle Avui Ovidi, una producció de l'espai cultural El Públic i la delegació maresmenca d'Òmnium Cultural. més
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.