Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
NT 1
REIMPULSEM JOVES.TV
REIMPULSEM JOVES.TV · CLACK
9/1
Joves.TV és un projecte impulsat per Clack i que compta amb el suport de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Mataró. Nascut el 2006 i ideat en format multiplataforma és un projecte que vol fomentar l'emancipació juvenil i les vocacions professionals. més

NT 2
EL DOCUMENTAL DEL MES DENUNCIA L'EXPLOTACIÓ LABORAL A LES FÀBRIQUES TÈXTILS DE L'ÍNDIA
El Documental del Mes denuncia l'explotació laboral a les fàbriques tèxtils de l'Índia · CLACK
2/1
'Machines', la primera pel·lícula de Rahul Jain, es projecta el dimecres dia 10 al Cafè de Mar de Mataró

Milers de treballadors exhausts, interminables jornades laborals de 12 hores i una immensa fàbrica tèxtil a Surat, una ciutat industrial situada al nord-oest de l'Índia. És el retrat d'una història "hipnòtica, laberíntica i desoladora" que es pot veure a Machines, la pel·lícula amb la qual debuta el cineasta Rahul Jain, nascut a Nova Delhi, crit a l'Himàlaia i educat als Estats Units, que es podrà veure dimecres dia 10 al Cafè de Mar dins El Documental del Mes.

Es tracta d'una coproducció entre l'Índia, Alemanya i Finlàndia, de 2016, que els crítics han tillat d'obra "valenta i personal", i durant la qual la càmera viatja pels passadissos d'aquest submón invisible, on humans i màquines són la mateixa cosa. De fet, el valor afegit del documental són les curtes converses que el director manté amb els treballadors, que descol·loquen els espectadors, durant els 75 minuts que dura la cinta.

Una mirada dura, i a la vegada d'una sensibilitat extraordinària, a l'explotació dels treballadors a les fàbriques dels països en vies de desenvolupament, que interpel·la directament l'espectador i li fa replantejar-se si les dinàmiques productives del món en què vivim són les més idònies. més
NT 3
'FREE LUNCH SOCIETY': LA RENDA BÀSICA, A DEBAT AL 'DOCUMENTAL DEL MES' AL CAFÈ DE MAR
'Free lunch society': la renda bàsica, a debat al 'Documental del mes' al Cafè de Mar · CLACK
5/12
Treballaries si et paguessin simplement per existir? La renda bàsica universal farà la gent mandrosa? O l'alliberarà? I què hi ha dels robots, que en un futur molt proper faran que la major part dels llocs de treball siguin redundants?
Són alguns dels dubtes que a molts se'ls plantegen quan se'ls parla del concepte de "renda bàsica", que atorgaria a qualsevol ciutadà del país on s'apliqués el dret a percebre un salari mínim pel sol fet d'existir, treballés o no.
Aquest és el debat que reobre Free Lunch Society, una pel·lícula de segell germano-austríac dirigida per Christian Tod, un economista reputat que actualment treballa en la seva tesi sobre la renda bàsica.
més
NT 4
LA REVOLUCIÓ DE LES SÈRIES, PROTAGONISTA DEL DIA MUNDIAL DE LA TV A TECNOCAMPUS
La revolució de les sèries, protagonista del Dia Mundial de la TV a Tecnocampus · CLACK
17/11
La revolució que estan provocant les sèries tan a nivell audiovisual com a nivell de model de negoci centraran la mirada de la quarta edició del Dia Mundial de la Televisió, que se celebrarà el dimarts dia 21 de novembre a l'Auditori de TecnoCampus. Les inscripcions per assistir-hi ja estan obertes a diamundialdelatelevisio.tecnocampus.cat.

Hi participaran analistes, crítics televisius, actors, escriptors i professors universitaris, que reflexionaran sobre com les sèries estan transformant la televisió tant des d'un punt de vista creatiu com de model de negoci.

més
NT 5
'AMAZONA': LA MATERNITAT I ELS LÍMITS DE LA LLIBERTAT AL 'DOCUMENTAL DEL MES' DE NOVEMBRE
'Amazona': La maternitat i els límits de la llibertat al 'Documental del mes' de novembre · CLACK
7/11
Què fa que una dona sigui bona mare? És necessari renunciar als propis somnis, per extrems que siguin, quan tens fills?

Aquesta és la pregunta inicial que es va plantejar Clare Weiskopf, la directora de Amazona, la mare de la qual va fugir a la jungla colombiana quan ella tenia onze anys, abandonant-la a ella i el seu germà petit.

Trenta anys després, la Clare es queda embarassada i decideix retrobar-se amb la seva mare per buscar respostes i tancar ferides. Necessita tenir el seu propi concepte del significat de la maternitat. més
NT 6
SEGONA EDICIÓ DEL POSTGRAU EN GUIÓ I DIRECCIÓ D'ACTORS A TECNOCAMPUS
Segona edició del Postgrau en Guió i Direcció d'Actors a Tecnocampus · CLACK
26/10
La bona acollida de la primera edició del Postgrau en Guió i Direcció d'Actors que Clack i Tecnocampus van impulsar el curs passat a les instal·lacions del centre universitari mataroní ha possibilitat la continuació d'aquest projecte formatiu coordinat per Ariadna Vázquez i que té el suport de Inicia Films i Frank Stein Studio.

Així, el Postgrau es farà de gener a maig de 2018 els dimecres i divendres de 5 a 9 del vespre a les instal·lacions del centre universitari de la capital del Maresme i té un cost de 1.550 euros, amb una durada de 150 hores. En aquest moment les inscripcions ja estan obertes per poder-lo cursar.

El professorat del postgrau estarà integrat per professionals docents i per professionals del sector audiovisual amb àmplia experiència en l'escriptura de guions de ficció i documentals i el treball amb actors com Carlos Marqués-Marcet ("10.000 Km"), Marcel Barrena ("100 Metros", "Món Petit"), Pau Subirós ("La Plaga") o Sergi Moreno (productor de "El Rei Borni", "10.000 Km", "Caracremada"), entre d'altres. més
NT 7
S'ESTRENA 'PEIRÓ42', UNA PROPOSTA DE LA COMISSIÓ PEIRÓ PRODUÏDA PER CLACK
S'estrena 'Peiró42', una proposta de la Comissió Peiró produïda per Clack · CLACK
16/10
Aquest proper dissabte 21 d'octubre a les 21 h s'estrena al Teatre Monumental de Mataró el projecte escènic documental Peiró42, una iniciativa de la Comissió ciutadana "Joan Peiró: 75 anys del seu afusellament (1942-2017)" produïda per la cooperativa audiovisual Clack.

La presentació s'ha fet aquest dilluns al Cafè de Mar de la capital del Maresme i ha comptat amb la presència de l'alcalde, David Bote, així com amb Eloi Aymerich, director de l'espectacle; Clàudia Dubé, directora de l'Orquestra Ciutat de Mataró; i Maria Salicrú-Maltas, coordinadora musical de l'espectacle. més
NT 8
UNA HISTÒRIA SOBRE LA DIGNITAT LABORAL REEMPRÈN EL CICLE 'EL DOCUMENTAL DEL MES' AL CAFÈ DE MAR
Una història sobre la dignitat laboral reemprèn el cicle 'El Documental del Mes' al Cafè de Mar · CLACK
6/10
El proper dimecres 11 d'octubre a les 19:30h projectarem, al Cafè de Mar, 'La meva fàbrica'; un documental que relata els efectes de la crisi econòmica en una empresa constructora de vaixells de la ciutat alemanya de Wismar

Els ingressos d'un terç dels habitants de la ciutat alemanya de Wismar depenen de Wadan Yards, una empresa constructora de vaixells. L'agost de 2008 un inversor rus es queda l'empresa. El futur sembla segur. Però quan comença la crisi mundial, 5.000 llocs de treball entren en perill. més
NT 9
TREBALLEM PER DONAR A CONÈIXER L'ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA DEL MARESME
Treballem per donar a conèixer l'economia social i solidària del Maresme · CLACK
27/9
Des del passat estiu, a Clack estem participant en la comunicació de l'Ateneu Cooperatiu del Maresme. Entre les feines que fem hi ha aquestes càpsules audiovisuals de bones pràctiques, fetes sobre cooperatives del Maresme com Disseny Cabrils, Som Mobilitat o L'Esberla, SCCL.

Com a cooperativa de treball sense afany de lucre i amb l'oficina al viver d'empreses del Cafè de Mar ens fa molta il·lusió ajudar a aquest projecte i posar el nostre petit granet de sorra per a ajudar que aquest sector creixi i es consolidi a casa nostra. més
NT 10
L'ESPOT DEL 'AMB SO DE COBLA' A TV3
L'espot del 'Amb so de cobla' a TV3  · CLACK
7/8
Aquesta setmana passada hem començat a veure l'espot del festival Amb so de cobla a TV3!

La peça la vam fer fa un parell de mesos quan les persones responsables de la comunicació del projecte es van posar en contacte amb nosaltres.

Ara ja l'hem pogut veure per la Televisió de Catalunya. més
NT 11
CLACK PRODUIRÀ PEIRÓ42, UN PROJECTE ESCÈNIC I AUDIOVISUAL PER RECORDAR I REIVINDICAR JOAN PEIRÓ
Clack produirà Peiró42, un projecte escènic i audiovisual per recordar i reivindicar Joan Peiró · CLACK
24/7
Aquest 24 de juliol fa 75 anys de l'afusellament del mataroní Joan Peiró a Paterna (València) per part del règim franquista. Per això, coincidint amb aquesta data, volem avançar la notícia que des de Clack estem produïnt Peiró42.

Aquest projecte constarà d'un espectacle de música, audiovisual i teatre i d'un curtmetratge documental que recordarà els motius i els valors que van convertir Peiró en un personatge recordat i estimat per moltíssima gent.
més
NT 12
EL LLARGMETRATGE MUSICAL "23D. L'ÚLTIMA ESPURNA" SURT A LA LLUM
El llargmetratge musical
21/6
El llargmetratge musical 23D. L'última espurna ha començat a publicar-se aquesta setmana de juny.

El directe audiovisual, coproduït entre Clack i Ebri Knight, mostra totes les emocions, músiques i sensacions que es van viure al final de gira del disc FOC del grup maresmenc Ebri Knight. més
NT 13
EL 'POLIFONIA BASCA' JA A LA VENDA A AMAZON!
El 'Polifonia Basca' ja a la venda a Amazon!  · CLACK
20/6
Ja pots comprar el DVD del nostre últim documental, Polifonia Basca, a Amazon. més
NT 14
CLACK I LA FUNDACIÓ PALAU IMPULSEN UN DOCUMENTAL SOBRE L'ARTISTA EN L'ANY DEL CENTENARI
Clack i la Fundació Palau impulsen un documental sobre l'artista en l'any del centenari · CLACK
23/5
Clack, juntament amb la Fundació Palau, prepara un documental sobre Josep Palau i Fabre en motiu del centenari del naixement de l'artista, que s'escau aquest 2017.


Precisament el Parlament de Catalunya ha declarat el 2017 com a Any Palau i Fabre, tot i que els actes de celebració de l'efemèride s'allargan fins l'abril de 2018. més
NT 15
CREADORS DE LA CAMPANYA GRÀFICA I AUDIOVISUAL DE SOM COMERÇ JUST I BANÇA ÈTICA 2017
Creadors de la campanya gràfica i audiovisual de Som Comerç Just i Bança Ètica 2017 · CLACK
5/5
Estem molt orgullosos de poder anunciar que som els creadors de tota la campanya gràfica i audiovisual de Som Comerç Just i Banca Ètica 2017.

El cartellisme ja és als carrers i l'espot sortirà a partir de dilluns a TV3, al Canal 33, a BTV, TAC 12 i també a les pantalles de TMB. més
NT 16
LA SEXUALITAT FEMENINA A 'EL DOCUMENTAL DEL MES' DE MAIG
La sexualitat femenina a 'El Documental del Mes' de maig · CLACK
4/5
Nova sessió d' El Documental del Mes el proper dimecres 10 al Cafè de Mar de Mataró. En aquesta ocasió, la peça protagonista és Venus, una història sobre les dones en relació al sexe, el desig i les emocions. més
NT 17
ORIOL GUANYABENS GUANYA EL CONCURS DEL POSTGRAU EN GUIÓ I DIRECCIÓ D'ACTORS QUE HEM DUT A TERME AL TECNOCAMPUS
Oriol Guanyabens guanya el concurs del Postgrau en Guió i Direcció d'Actors que hem dut a terme al Tecnocampus · CLACK
2/5
El divendres 28 d'abril va tenir lloc a les instal·lacions del TecnoCampus el concurs de projectes de curtmetratge de la primera edició del Postgrau en Guió i Direcció d'Actors.

El premiat Oriol Guanyabens tindrà l'oportunitat de seguir desenvolupant el guió del seu curtmetratge Obía en el si de la productora cinematogràfica Inicia Films. més
NT 18
AIXÍ VA SER LA PREESTRENA DEL 'POLIFONIA BASCA'
AIXÍ VA SER LA PREESTRENA DEL 'POLIFONIA BASCA' · CLACK
20/4
Un dia abans de l'estrena de l'últim documental de Clack, 'Polifonia Basca', a TV3, la productora va celebrar-ne una preestrena als Cinemes Méliès de Barcelona.

La presentació va viure un èxit de convocatòria omplint la totalitat de la sala dels cinemes amb 130 persones. més
NT 19
'POLIFONIA BASCA' S'ESTRENA AL 'SENSE FICCIÓ' DE TV3
'Polifonia Basca' s'estrena al 'Sense Ficció' de TV3 · CLACK
3/4
Després de l'estrena del Polifonía Vasca a Euskal Telebista el passat octubre, la versió en català del documental -Polifonia Basca- arriba, per fi, a casa nostra.

L'estrena del documental a Catalunya serà el proper dimarts 11 d'abril a dos quarts de dotze de la nit dins l'espai Sense ficció de TV3. més
NT 20
ÈXIT A L'ESTRENA D' 'EL DOCUMENTAL DEL MES' A MATARÓ!
Èxit a l'estrena d' 'El Documental del Mes' a Mataró! · CLACK
9/3
Una quarantena de persones van assistir ahir a l'estrena d''El Documental del Mes' a Mataró. Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, Clack va estrenar el cicle amb el documental 'Sonita'.

La pel·lícula, que denuncia el paper de la dona a l'Afganistan des del punt de vista d'una adolescent afganesa que rapeja, va ser escollida per inciar un cicle amb una proposta d'altíssima qualitat i que, a més, encaixava a la perfecció en un dia tan celebrat a la ciutat. més
NT 21
ESTRENEM 'EL DOCUMENTAL DEL MES' A MATARÓ AMB 'SONITA'
Estrenem 'El Documental del Mes' a Mataró amb 'Sonita' · CLACK
6/3
El proper dimecres 8 de març, Clack, com a productora audiovisual especialitzada en la producció de documentals, inicia una nova iniciativa que tindrà lloc al Cafè de Mar:
la programació del cicle 'El Documental del Mes'.

El projecte, nascut l'any 2005, té per objectiu apropar documentals internacionals independents als espectadors catalans. més
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.