Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Portem el 'DocsBarcelona A Prop' a Mataró amb tres projeccions internacionals · CLACK Portem el 'DocsBarcelona A Prop' a Mataró amb tres projeccions internacionals · CLACK Portem el 'DocsBarcelona A Prop' a Mataró amb tres projeccions internacionals · CLACK
16/5
PORTEM EL 'DOCSBARCELONA A PROP' A MATARÓ AMB TRES PROJECCIONS INTERNACIONALS
Un any més, apropem una selecció de tres documentals que busquen mirades inquietes a la capital del Maresme, amb el festival 'DocsBarcelona'

El Cafè de Mar i l'Espai Gatassa són les dues sales on es podrà gaudir de la programació del 22è 'DocsBarcelona'. El prestigiós festival internacional ha escollit tres documentals de l'edició que es projectaran en 12 localitats de Catalunya, entre elles Mataró. És el que es coneix com a 'DocsBarcelona A Prop', i des de Clack som els coordinadors de la iniciativa a la ciutat, juntament amb l'Ajuntament de Mataró.

La primera jornada de projeccions serà el dimecres 22 de maig al Cafè de Mar. A les 19h podrem gaudir de Cachada, dirigida per Marlén Viñayo. És la història de cinc venedores ambulants d'El Salvador que exposen les seves vides en un taller de teatre. En aquest context tornaran a reviure els traumes de la violència masclista.

Enguany, l'Espai Gatassa s'estrena en el 'DocsBarcelona A Prop' com a sala de projeccions amb el film Operació Globus. Serà el divendres 24 de maig a les 19h. Aquesta producció catalana i holandesa, dirigida per Ariadna Seuba Serra, narra la història de Jou que vol trobar el camió amb el qual va fer la volta al món amb els seus amics. 40 anys més tard, reprèn l'aventura per recuperar-lo, però aviat s'adona que potser, el que estava buscant, no és el que pensava.

Avec un sourire, la revolution serà el documental encarregat de tancar la programació del 'DocsBarcelona A Prop' 2019. En aquesta ocasió, serà dimecres 29 de maig a les 19h a l'espai Cafè de Mar. Aquesta és la primera producció internacional sobre el procés. El director canadenc Alexandre Chartrand es pregunta què va passar l'1 d'octubre i ofereix una mirada inèdita i subjectiva del procés d'autodeterminació, apropant a l'espectador a la primera línia de lluita.

Les entrades per veure tots tres documentals són gratuïtes. Fins el 25 de maig, el 'DocsBarcelona' projectarà un total de 41 documentals de 26 països a diferents sales de tot Catalunya.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.