Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Hem tornat a crear la campanya de Comerç Just! · CLACK Hem tornat a crear la campanya de Comerç Just! · CLACK Hem tornat a crear la campanya de Comerç Just! · CLACK
10/5
HEM TORNAT A CREAR LA CAMPANYA DE COMERÇ JUST!
Per tercer any consecutiu hem creat la campanya gràfica pel Dia Mundial del Comerç Just, organitzada per LaCoordi .

Entre els materials creats destaquem el cartell promocional, les capçaleres per les xarxes socials i l'espot promocional de la campanya que té per títol 'Posa el filtre lila! Per la igualtat, tria Comerç Just'.

Des de Clack, el nostre company Jordi Navarro ha estat de nou l'encarregat de dissenyar els elements gràfics, que s'inspiren en les tecnologies mòbils i l'ús de les xarxes socials. Coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Comerç Just aquest mes de maig, des de fa uns dies ja podem veure el resultat de la campanya als carrers de Barcelona en forma de cartells i banderoles.

Neix LaCoordi
El que fins ara coneixíem com la plataforma Som Comerç Just i Banca Ètica ara és LaCoordi; una plataforma que agrupa 6 entitats catalanes del tercer sector i l'Economia Social i Solidària, que promouen la justícia social, el comerç just i el finançament ètic i solidari.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.