Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Rap feminista i activisme LGTBI al 'Documental del Mes' de gener · CLACK
15/1
RAP FEMINISTA I ACTIVISME LGTBI AL 'DOCUMENTAL DEL MES' DE GENER
Silvana és una rapera que ha conquerit Escandinàvia amb les seves cançons intransigents contra totes les formes d'opressió. Icona i activista de la comunitat queer, es defineix com a lesbiana, feminista i antiracista, i s'ha convertit en la veu d'una nova generació de joves inconformistes. Un viatge des dels primers anys de la seva carrera com a artista underground fins a convertir-se en una veritable icona contemporània, sent el centre d'atenció de centenars d'adolescents i seguidors.


Al mateix temps, s'enamora de la cantant Beatrice Eli, referent de la música pop a Suècia. Una història d'amor íntima que ens descobreix, com diu la mateixa Silvana, que "no hi ha superherois, només éssers humans".

La història de la Silvana és universal i parla de la força que es necessita per aconseguir ser un mateix. Un documental inspirador que explora noves formes narratives i que pretén posar el seu gra de sorra a una revolució on les dones joves es converteixin en creadores, artistes i líders del demà. 

Silvana serà el primer "Documental del Mes" del 2019 a Mataró, el proper dimecres 16 de gener a les 19h a la Sala Polivalent del Cafè de Mar. A més, després del documental tindrà lloc un col·loqui liderat pel col·lectiu Mataró LGTBI i la rapera feminista Joina.


:: Sobre la direcció 
Mika Gustafson (1988), Olivia Kastebring (1987) i Christina Tsiobanelis (1987) es van conèixer estudiant cinema a la Universitat de Suècia i han format un trio que les permet treballar amb un estil propi i innovador. Anteriorment, han dirigit curtmetratges i vídeos musicals. Silvana és el seu primer llargmetratge.

'Silvana'
Dimecres 16 de gener, a les 19 h, a la Sala Polivalent del Cafè de Mar (Carrer Santa Rita, 1. Mataró)
Entrada 3€ / 1 € estudiants TecnoCampus.
Organitza: Clack i DocsBarcelona del Mes. Amb la col·laboració de: Ajuntament de Mataró, Fundació Unió de Cooperadors i TecnoCampus.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.