Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
S'estrena l'espectacle poètic audiovisual Palau6 dins el Festival Poesia i més · CLACK S'estrena l'espectacle poètic audiovisual Palau6 dins el Festival Poesia i més · CLACK
6/7
S'ESTRENA L'ESPECTACLE POÈTIC AUDIOVISUAL PALAU6 DINS EL FESTIVAL POESIA I MÉS
El proper dijous 12 de juliol s'estrena Palau6, un espectacle poètic audiovisual basat en el documental Josep Palau i Fabre. Retrat cubista on es mostren les diverses facetes de Palau. De poeta foll a autor Alquimista. De biògraf del geni Picasso a traductor il·luminat. D'activista exaltat a exiliat eremita. L'estrena es realitza dins el festival Poesia i més, i tindrà lloc a les 10 de la nit del proper dijous 12 de juliol al Pati de Sant Josep de Mataró (Muralla de Sant Llorenç, s/n). L'entrada és lliure.

El mataroní Eloi Aymerich dirigeix aquesta obra amb la banda sonora en directe del músic alcoià Pau Miquel Soler, els recitats del poeta i amic de Palau Lluís Urpinell, el rapsode mataroní Joan Carles González-Pujalte i els cantautors Dídac Rocher i Meritxell Gené. Sis veus artístiques per explicar sis cares.
Una mescla coral on noves generacions pinten, reciten i canten Palau i Fabre, un home fet de múltiples cares. Un espectacle híbrid que barreja cinema a la fresca, cabaret en directe i poesia en escena. Una invitació única per descobrir l'univers esclatant de Josep Palau i Fabre.
Palau6 és una producció de Clack i la Fundació Palau, i compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, el Consorci de Turisme del Maresme, la Diputació de Barcelona, Mataró Audiovisual i Televisió de Catalunya.
Més informació aquí.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.