Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
18/6
EL POSTGRAU EN GUIÓ I DIRECCIÓ D'ACTORS IMPULSAT PER CLACK ES CONSOLIDA EN LA TERCERA EDICIÓ
El postgrau en Guió i Direcció d'Actors impulsat per Clack al Tecnocampus arriba a la tercera edició consolidat com un dels pocs espais formatius en l'àmbit universitari que acompanya futurs directors i guionistes en el desenvolupament d'un projecte cinematogràfic propi.


Aquesta tercera edició començarà el 19 d'octubre i s'allargarà fins al 17 de maig de 2019, en un format pensat per poder compatibilitzar millor la formació amb d'altres compromisos professionals. En aquesta ocasió, les classes s'impartiran tots els divendres i els dimecres només de forma alterna. L'horari de les classes, que es duran a terme al centre universitari de la capital del Maresme, es manté de 5 a 9 del vespre.

El professorat del postgrau estarà integrat per professionals del sector audiovisual amb àmplia experiència en l'escriptura de guions i la direcció com Carlos Marqués-Marcet (Tierra Firme, 10.000 Km), Marcel Barrena (100 Metros, Món Petit), Eduard Sola (Cites, Barcelona, Nit d'Estiu), Enric Bach (Muerte en León), Pau Subirós (La Plaga), Juan Carlos Sánchez-Marín o Sergi Moreno (productor de "Tierra Firme, 10.000 Km, Caracremada") i Laura Rubirola (El cuerpo, Contratiempo), entre d'altres.

El postgrau té un cost de 1.550 euros, amb una durada de 150 hores. En aquest moment les inscripcions ja estan obertes a la web de Tecnocampus.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.