Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
El documental del mes aquest maig: 'Un home millor' a Mataró i 'L'hora dels deures a Argentona' · CLACK El documental del mes aquest maig: 'Un home millor' a Mataró i 'L'hora dels deures a Argentona' · CLACK
3/5
EL DOCUMENTAL DEL MES AQUEST MAIG: 'UN HOME MILLOR' A MATARÓ I 'L'HORA DELS DEURES A ARGENTONA'
La setmana vinent tenim dues noves projeccions del documental del mes. El dimecres 9 de maig a les 19h podrem veure 'Un home millor' al Cafè de Mar de Mataró, mentre que dijous dia 10 a la mateixa hora, projectarem 'L'hora dels deures' a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Argentona.

MATARÓ: UN HOME MILLOR
Un home millor (A Better Man), la sorprenent pel·lícula d'Attiya Khan i Lawrence Jackman sobre la violència masclista i un nou paradigma de prevenció conegut com a justícia restaurativa. Un film en primera persona on l'Attiya s'enfronta cara a cara amb l'ex que la va maltractar quan era jove. Decideix filmar aquesta primera trobada com a teràpia per poder destruir els fantasmes del passat i poder seguir endavant amb la seva vida. I si la teràpia al maltractador es focalitza en la prevenció i no en el càstig?

"Recordo que ploraves i em deies que ho senties. I recordo que jo pensava: si ho sents, para", explica l'Attiya Khan davant de l'Steve, l'exnòvio que quan eren adolescents la maltractava. Recorden el dia en que, amb només 18 anys, l'Attiya fugia espantada de casa i corria pels carrers de la ciutat. Temia per la seva vida perquè l'Steve l'havia estat maltractat física i emocionalment durant anys. Ara, 20 anys més tard, l'Attiya contacta amb l'Steve perquè es reuneixi amb ella per saber com recorda la relació que varen tenir i si està disposat a assumir la responsabilitat dels seus actes violents.

Agenda
Dimecres 9 de maig a les 19:00 h a la sala Polivalent del Cafè de Mar (Carrer Santa Rita, 1 Mataró)
Entrada: 3 euros / 1 euro amb descompte d'estudiant Tecnocampus.
Organitza: Clack i DocsBarcelona del Mes. Amb la col·laboració de: Ajuntament de Mataró, Fundació Unió de Cooperadors i TecnoCampus.

Més informació aquí.


ARGENTONA: L'HORA DELS DEURES
Un pare filma l'esforç i el patiment diari del seu fill per fer els deures. Completar els exercicis que li posen a l'escola és un calvari que oprimeix la passió creativa d'un nen inquiet i imaginatiu. El pare s'implica a fons per entendre el problema i dedica una hora cada dia a ajudar-lo a fer els deures. Passen els dies, les setmanes i els anys, i observem com les ganes d'aprendre xoquen contra el fantasma del fracàs escolar. L'entranyable relació pare-fill, tota una muntanya russa d'emocions, ens revela amb humor les contradiccions del sistema educatiu francès.

La intel·ligència d'un nen es mesura a partir de la seva habilitat per fer els deures que li imposen des del col·legi? Com això pot afectar a la seva autoestima i al seu futur desenvolupament emocional? Una petita perla cinematogràfica que mostra com es poden enfortir o debilitar els vincles entre un pare i un fill amb el simple fet de dedicar una estona per fer els deures amb ell.

Agenda
Dijous 10 de maig a les 19 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Argentona (Carrer Gran, 61, 1er pis. Argentona)
Entrada gratuïta
Organitza: Ajuntament d'Argentona. Amb la col·laboració de la productora Clack i DocsBCN del mes i el suport de Tecnocampus, Centre d'Estudis Argentonins i L'Aula d'Extensió Universitària


Més informació aquí.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.