Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
TORNEM A CREAR LA CAMPANYA GRÀFICA I AUDIOVISUAL DE SOM COMERÇ JUST I BANÇA ÈTICA · CLACK
5/4
TORNEM A CREAR LA CAMPANYA GRÀFICA I AUDIOVISUAL DE SOM COMERÇ JUST I BANÇA ÈTICA
Estem molt contents d'haver creat, per segon any consecutiu, la campanya gràfica i audiovisual de Som Comerç Just i Banca Ètica.

Enguany la campanya demana a les Administracions Públiques que incorporin dins la compra pública criteris i clàusules socials per tal d'afavorir el creixement i la consolidació del comerç just i la banca ètica.

L'any passat, els ja companys de Setem ens van encarregar de crear la campanya del 2017: La Revolució de les Butxaques! La idea d'enguany era mantenir la mateixa línia però destinar la campanya a les administracions públiques. Tal i com expliquen ells mateixos la campanya vol emplaçar les administracions públiques a sumar-se a la revolució de les butxaques públiques.

Avui, Setem ha estrenat l'espot i el cartell a la seva web i ben aviat els podrem veure a diferents mitjans i pels carrers de Barcelona. De la mateixa manera la campanya consta de banners per a webs i xarxes socials i peus de mail per als treballadors de Setem.


SOM COMERÇ JUST I BANCA ÈTICA, LA CAMPANYA

La campanya Comerç Just i Banca Ètica va néixer fa 18 anys sota el nom de la Festa del Comerç Just. Des de llavors, el projecte ha anat evolucionant: primer es va afegir la branca de Banca Ètica i, més endavant, l'Economia Solidària.

Pel que fa a la campanya del 2018, nombroses administracions públiques han aprovat declaracions institucionals darrerament a favor de la contractació pública responsable, però la campanya demana que aquestes facin un pas més enllà. Per això, es plantegen dos activitats:

Un acte central el dijous 10 de maig a les 11:00 h a la plaça Sant Jaume de Barcelona anomenat "Fem un cafè de comerç just amb els nostres representants polítics", en el qual s'explicarà què implica potenciar el comerç just i la banca ètica dins la compra pública i quins són els reptes que encaren les institucions en un futur pròxim per tal d'avançar i garantir una contractació pública ètica i responsable.

Una crida a la ciutadania per a què signin una petició online (que estarà disponible al web de la campanya durant el mes de maig i fins al 15 de juny) per demanar als seus ajuntaments que es comprometin amb el comerç just i la banca ètica mitjançant la incorporació d'una clàusula social sobre comerç just i l'impuls de 5 accions concretes per tal de fomentar i impulsar les finances ètiques des de la compra pública.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.