Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
La lluita de les dones a l'Índia, protagonista de 'El Documental del Mes' al Cafè de Mar · CLACK
28/2
LA LLUITA DE LES DONES A L'ÍNDIA, PROTAGONISTA DE 'EL DOCUMENTAL DEL MES' AL CAFÈ DE MAR
"La vida d'una nena és cruel, la vida d'una dona és molt cruel", apunta la Sampat Pal, la protagonista de Saris Roses, el documental que es podrà veure al Cafè de Mar aquest mes de març, concretament el dai 7 a les 19 hores en el marc del cicle 'El Documental del mes', promogut per Clack amb la col·laboració del Departament de Cultura de l'Ajuntament, la Fundació Tecnocampus i la Fundació Unió de Cooperadors.

Casada per obligació de molt jove, la protagonista de Saris Roses va a parar a una família que la maltracta i la fa treballar molt dur. Lluny del que és habitual, la Sampat els abandona per esdevenir la líder de la Gulabi Gang (la banda rosa), un grup de dones de la regió índia d'Uttar Pradesh, identificables pels seus saris roses, que lluiten contra els matrimonis forçats i l'assetjament que pateixen moltes noies. El film planteja una mirada dura però alhora divertida envers aquestes activistes i la seva carismàtica líder.

Kim Longinotto és una de les realitzadores europees de documentals més activa i reconeguda. Els seus films, premiats internacionalment, es caracteritzen per tractar temes controvertits amb sensibilitat i compassió. Des de 1986 té la seva pròpia productora, Vixen Films. Alguns dels seus documentals, com Sisters in Law, sobre abusos sexuals a dones del Camerun, i Hold Me Tight, Let Me Go, centrat en un internat anglès per a nens conflictius, han format part de la programació d'El Documental del Mes en edicions anteriors.

L'acte, inclòs dins la programació vinculada al 8 de març, té un preu de 3 euros, 1 euros si l'assistent és estudiant del Tecnocampus.

AGENDA
LA REVOLUCIÓ DELS SARIS ROSES

Dimecres 7 de març a les 19:00 h a la sala Polivalent del Cafè de Mar (Carrer Santa Rita, 1 Mataró)
Entrada: 3 euros / 1 euro amb descompte d'estudiant Tecnocampus
Organitza: Clack i DocsBarcelona del Mes. Amb la col·laboració de: Ajuntament de Mataró, Fundació Unió de Cooperadors i TecnoCampus.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.