Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
'Guerrilla', el nou videoclip d'Ebri Knight, una producció de Clack · CLACK
18/1
'GUERRILLA', EL NOU VIDEOCLIP D'EBRI KNIGHT, UNA PRODUCCIÓ DE CLACK
Els 'Ebri Knight' han estrenat al diari NacioDigital 'Guerrilla', el seu nou videoclip. Produït per Clack i dirigit per Eloi Aymerich, que ja havia comandat altres treballs per músics com Cesk Freixas, Jordi Montañez o Lágrimas de Sangre.

Hem volgut que 'Guerrilla' sigui el videoclip més bell i contundent que s'hagi produït fins ara de la banda de folk. En el clip el grup actua enmig de draps vermells al vent, dempeus, en un horitzó del mar Mediterrani.

La bandera roja, persistent en molts moments del metratge, és també un símbol clar del que intenta explicar la cançó. L'horitzó mediterrani també vol recordar el mar enllà que ens recorda que no estem sols, i des de la nostra riba, Ebri Knight es projecta al món. Vam gravar -ho tot en un dia, el passat 4 de gener a la platja del Callao, Mataró. I si bé el calendari ens deia que era hivern, la primavera va venir a veure'ns.

Hem buscat una estètica molt vinculada a la direcció d'art del disc: blanc i negre molt contrastat i embrutat, amb reforç del vermell; això ens permet mantenir una línia entre el disseny de la Sit Cantallops de tot el disc físic i el to cromàtic i de textura de l'audiovisual. Les persones que hi surten són persones desconegudes, de totes les edats. El càsting està basat en gent anònima, i això li dóna molta força expressiva. Des de gent gran fins a infants, amb estètiques diferents que van des dels cabells fins als tatuatges, expliquem la idea d'un poble divers que mira sense por a la càmera. El treball està rodat en 4K i alguns fragments van ser enregistrats amb ultraslow a 100 fotogrames per segon.

Hem volgut reivindicar la idea de revolta i la idea de comunitat. Una sense l'altre no tenen sentit. Ens revoltem si som comunitat i veiem que els nostres drets no són reconeguts. Aquesta és la idea que sobrevola tota la peça. Comunitat, revolta i dignitat. El videoclip acaba amb un pla d'una mare alletant el seu fill embolcallat amb un drap roig, tot un símbol. La revolta, la dignitat, la Guerrilla, està carregada de futur.GUERRILLA
Ebri Knight

Direcció i guió: Eloi Aymerich
Operadors de càmera: Pol Alfageme i Eloi Aymerich
Edició, motion graphics i efectes visuals: Pol Alfageme

Disseny crèdits: Sit Cantallops

Producció: Cristina Moral
Ajudants de producció: Berta Rizo i Joan Salicrú
Auxiliar de producció: Carla González


Ebri Knight
Arnau Aymerich
Jordi Julià
Toni Corrales
Albert Avilés
Victor Launes
Adrià Díaz


Repartiment
Josep Agulló
Carla Aledo
Simó Aymerich
Yasmin Blal
Aleix Güell
Jordi Lopez
Alba Masafrets
Maria Medina
Adam Sánchez
Belay Sánchez
Cèlia Sánchez


Agraïments
Ajuntament de Mataró
Aula de Teatre de Mataró
Movie-Men
Carlos Ruiz
Restaurant Can Margarit
Marcel Margarit
Arnau Carbonell
Marc Giner
Carles Ligos


Rodat el gener del 2018 a la platja del Callao de Mataró (El Maresme).
Acabat d'editar i muntar al Cafè de Mar de Mataró.
Una producció de Clack i Ebri Knight
Tots els drets reservats: de la cançó Ebri Knight, de la producció audiovisual Clack Audiovisual, SCCL. 2018 ©
ISRC: ES4241823602
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.