5/12
'FREE LUNCH SOCIETY': LA RENDA BÀSICA, A DEBAT AL 'DOCUMENTAL DEL MES' AL CAFÈ DE MAR
Treballaries si et paguessin simplement per existir? La renda bàsica universal farà la gent mandrosa? O l'alliberarà? I què hi ha dels robots, que en un futur molt proper faran que la major part dels llocs de treball siguin redundants?
Són alguns dels dubtes que a molts se'ls plantegen quan se'ls parla del concepte de "renda bàsica", que atorgaria a qualsevol ciutadà del país on s'apliqués el dret a percebre un salari mínim pel sol fet d'existir, treballés o no.
Aquest és el debat que reobre Free Lunch Society, una pel·lícula de segell germano-austríac dirigida per Christian Tod, un economista reputat que actualment treballa en la seva tesi sobre la renda bàsica.
Més informació aquí


El documental es projectarà dimecres dia 13 a 2/4 de 8 del vespre a la sala d'actes del Cafè de Mar de Mataró dins del cicle El Documental del Mes, que a la capital del Maresme impulsa la productora Clack amb la col·laboració de la Fundació Unió de Cooperadors, l'Ajuntament de Mataró i Tecnocampus però que en realitat és una iniciativa que funciona a nivell de tot Espanya promoguda per DocsBarcelona del Mes.
Com és habitual, en acabar la sessió tindrà lloc un debat sobre el documental. Oriol Martín, membre de la cooperativa Facto, serà un dels participants de la tertúlia posterior, que modera Ismael Hernàndez, professor d'Economia a Tecnocampus Mataró-Maresme.
La sessió té un cost de 3 euros excepte pels estudiants de Tecnocampus, que només han de pagar-ne un.


x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.