Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
5/12
'FREE LUNCH SOCIETY': LA RENDA BÀSICA, A DEBAT AL 'DOCUMENTAL DEL MES' AL CAFÈ DE MAR
Treballaries si et paguessin simplement per existir? La renda bàsica universal farà la gent mandrosa? O l'alliberarà? I què hi ha dels robots, que en un futur molt proper faran que la major part dels llocs de treball siguin redundants?
Són alguns dels dubtes que a molts se'ls plantegen quan se'ls parla del concepte de "renda bàsica", que atorgaria a qualsevol ciutadà del país on s'apliqués el dret a percebre un salari mínim pel sol fet d'existir, treballés o no.
Aquest és el debat que reobre Free Lunch Society, una pel·lícula de segell germano-austríac dirigida per Christian Tod, un economista reputat que actualment treballa en la seva tesi sobre la renda bàsica.


El documental es projectarà dimecres dia 13 a 2/4 de 8 del vespre a la sala d'actes del Cafè de Mar de Mataró dins del cicle El Documental del Mes, que a la capital del Maresme impulsa la productora Clack amb la col·laboració de la Fundació Unió de Cooperadors, l'Ajuntament de Mataró i Tecnocampus però que en realitat és una iniciativa que funciona a nivell de tot Espanya promoguda per DocsBarcelona del Mes.
Com és habitual, en acabar la sessió tindrà lloc un debat sobre el documental. Oriol Martín, membre de la cooperativa Facto, i l'economista Josep Maria Raya, professor a TecnoCampus Mataró-Maresme, seran els participants de la tertúlia posterior a la projecció de la peça audiovisual, que moderarà Ismael Hernàndez, professor d'Economia a Tecnocampus Mataró-Maresme.
La sessió té un cost de 3 euros excepte pels estudiants de Tecnocampus, que només han de pagar-ne un.


x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.