Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
'Amazona': La maternitat i els límits de la llibertat al 'Documental del mes' de novembre · CLACK
7/11
'AMAZONA': LA MATERNITAT I ELS LÍMITS DE LA LLIBERTAT AL 'DOCUMENTAL DEL MES' DE NOVEMBRE
Què fa que una dona sigui bona mare? És necessari renunciar als propis somnis, per extrems que siguin, quan tens fills?

Aquesta és la pregunta inicial que es va plantejar Clare Weiskopf, la directora de Amazona, la mare de la qual va fugir a la jungla colombiana quan ella tenia onze anys, abandonant-la a ella i el seu germà petit.

Trenta anys després, la Clare es queda embarassada i decideix retrobar-se amb la seva mare per buscar respostes i tancar ferides. Necessita tenir el seu propi concepte del significat de la maternitat.

Així, Amazona és un viatge a les profunditats de l'Amazones que li servirà per explorar una relació mare-filla que creia perduda i que la transportarà a l'interior del seu propi ser, l'únic camí possible per reconciliar-se amb ella mateixa.

El documental, de 82 minuts de durada i que es planteja com un dilema moral sobre els límits de la llibertat i la responsabilitat, es podrà veure el proper dimecres 15 de novembre a 2/4 de 8 del vespre a la sala d'actes del Cafè de Mar.

Al debat posterior hi prendran part Marta Ausona, doctora en antropologia social i especialitzada en Antropologia del Parentiu i Transformacions Familiars; Antropología del Gènere i Maternitats i la Criança; i Romina Pérez, pedagoga enfocada en maternitat i autora del blog Teta-à-Porter. Aquesta tertúlia estarà moderada per Soliña Barreiro, professora i coordinadora del Grau en Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus.


AMAZONA
Dimecres 15 de novembre · 19:30h ·
Sala Polivalent del Cafè de Mar (Carrer Santa Rita, 1 Mataró)
Entrada: 3 euros / 1 euro Estudiants Tecnocampus
Organitza: Clack i DocsBarcelona del Mes. Amb la col·laboració de: L'Ajuntament de Mataró, Fundació Unió de Cooperadors de Mataró i TecnoCampus.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.