Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
26/10
SEGONA EDICIÓ DEL POSTGRAU EN GUIÓ I DIRECCIÓ D'ACTORS A TECNOCAMPUS
La bona acollida de la primera edició del Postgrau en Guió i Direcció d'Actors que Clack i Tecnocampus van impulsar el curs passat a les instal·lacions del centre universitari mataroní ha possibilitat la continuació d'aquest projecte formatiu coordinat per Ariadna Vázquez i que té el suport de Inicia Films i Frank Stein Studio.

Així, el Postgrau es farà de gener a maig de 2018 els dimecres i divendres de 5 a 9 del vespre a les instal·lacions del centre universitari de la capital del Maresme i té un cost de 1.550 euros, amb una durada de 150 hores. En aquest moment les inscripcions ja estan obertes per poder-lo cursar.

El professorat del postgrau estarà integrat per professionals docents i per professionals del sector audiovisual amb àmplia experiència en l'escriptura de guions de ficció i documentals i el treball amb actors com Carlos Marqués-Marcet ("10.000 Km"), Marcel Barrena ("100 Metros", "Món Petit"), Pau Subirós ("La Plaga") o Sergi Moreno (productor de "El Rei Borni", "10.000 Km", "Caracremada"), entre d'altres.

Al final del postgrau, se celebrarà un concurs de projectes i l'autor del projecte guanyador tindrà l'oportunitat de seguir desenvolupant el seu projecte integrant-se en l'equip d'una productora audiovisual professional durant 6 mesos més amb l'objectiu d'arribar a la fase de producció.

Enguany, l'empresa de producció que assumirà l'acompanyament del projecte guanyador és Inicia Films, productora independent de curtmetratges, documentals i llargmetratges de ficció, com per exemple, "Estiu 1993" (seleccionada per anar als Óscar) i que aposta pel desenvolupament de nous talents.

El Curs de Postgrau en Guió i Direcció d'Actors sorgeix de la necessitat de formar professionals amb expertesa a l'hora d'explicar històries ja sigui des de la ficció o bé des de la realitat. Per fer-ho, cal possibilitar un aprenentatge que, des de l'experimentació, fomenti la creació de noves visions. És per això que, de forma transversal i al llarg de tot el curs, els estudiants treballaran en l'elaboració d'un projecte final que consistirà en l'escriptura del guió d'una producció de ficció o documental amb una durada no superior als 15 minuts.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.