Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
27/9
TREBALLEM PER DONAR A CONÈIXER L'ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA DEL MARESME
Des del passat estiu, a Clack estem participant en la comunicació de l'Ateneu Cooperatiu del Maresme. Entre les feines que fem hi ha aquestes càpsules audiovisuals de bones pràctiques, fetes sobre cooperatives del Maresme com Disseny Cabrils, Som Mobilitat o L'Esberla, SCCL.

Com a cooperativa de treball sense afany de lucre i amb l'oficina al viver d'empreses del Cafè de Mar ens fa molta il·lusió ajudar a aquest projecte i posar el nostre petit granet de sorra per a ajudar que aquest sector creixi i es consolidi a casa nostra.

Les principals accions amb les que estem col·laborant són l'elaboració de notes de premsa, la creació de disseny gràfic per a suports de difusió, la producció de diferents audiovisuals divulgatius i la gestió de les xarxes socials i la seva pàgina web.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.