Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
El llargmetratge musical
21/6
EL LLARGMETRATGE MUSICAL "23D. L'ÚLTIMA ESPURNA" SURT A LA LLUM
El llargmetratge musical 23D. L'última espurna ha començat a publicar-se aquesta setmana de juny.

El directe audiovisual, coproduït entre Clack i Ebri Knight, mostra totes les emocions, músiques i sensacions que es van viure al final de gira del disc FOC del grup maresmenc Ebri Knight.

Rodat el 23 de desembre del 2016 a la Sala Apolo de Barcelona amb set càmeres en alta definició, el llargmetratge és una explosió audiovisual que combina el frenetisme del directe amb un batec contingut per a rememomar tota la vetllada.

El treball, dirigit per Eloi Aymerich, compta amb l'edició de Ferriol Moya i el grafisme de Pol Alfageme. La banda sonora està enregistrada en directe del concert, i compta amb la mescla del directe sonor a càrrec de Marc Bòria. El disseny gràfic corre a càrrec de Carla Aledo.

La producció audiovisual de Clack i Ebri Knight es distribuïrà a través d'un USB Digipack numerat a tots els assistents del concert del passat desembre. El primer tema que s'ha difós a les xarxes socials és el tema Per tu, amb la col·laboració del músic valencià Xavier Sarrià. Està previst que durant els propers mesos tots els temes es vagin alliberant de forma gratuïta.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.