Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Clack i la Fundació Palau impulsen un documental sobre l'artista en l'any del centenari · CLACK
23/5
CLACK I LA FUNDACIÓ PALAU IMPULSEN UN DOCUMENTAL SOBRE L'ARTISTA EN L'ANY DEL CENTENARI
Clack, juntament amb la Fundació Palau, prepara un documental sobre Josep Palau i Fabre en motiu del centenari del naixement de l'artista, que s'escau aquest 2017.


Precisament el Parlament de Catalunya ha declarat el 2017 com a Any Palau i Fabre, tot i que els actes de celebració de l'efemèride s'allargan fins l'abril de 2018.

Des de Clack Audiovisual, SCCL i la Fundació Palau es vol impulsar la seva divulgació i reivindicació a través d'un projecte audiovisual que completi els treballs -més aviat escadussers- que sobre la seva figura hi ha editats.

El guió, supervisat per Julià Guillamon, és obra de Judith Vives. El projecte, dirigit i coordinat per l'Eloi Aymerich, compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes.

"El concepte del guió que elaborarem cerca una aproximació complexa, surrealista, cubista, múltiple, desbordant, artística, transversal. Tal i com ell era. I creiem que la seva posada en escena també ha de ser múltiple, multidisciplinar", explica Eloi Aymerich, director del projecte.

El rodatge s'iniciarà aquest estiu i tindrà lloc a diferents localitzacions de Catalunya i França.

La fotografia que acompanya aquest text és del dia de la presentació dels actes de l'Any Palau al Palau Robert de Barcelona.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.