Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
La sexualitat femenina a 'El Documental del Mes' de maig · CLACK
4/5
LA SEXUALITAT FEMENINA A 'EL DOCUMENTAL DEL MES' DE MAIG
Nova sessió d' El Documental del Mes el proper dimecres 10 al Cafè de Mar de Mataró. En aquesta ocasió, la peça protagonista és Venus, una història sobre les dones en relació al sexe, el desig i les emocions.

El documental, produït el 2016 i d'una durada de 80 minuts, explica la història de dues joves directores daneses -Lea Glob i Mette Carla Albrechtsen- que convoquen un càsting com a part del procés de recerca per filmar una pel·lícula eròtica adreçada al sexe femení.

En resposta a la crida, més de 100 dones apareixen al seu apartament i parlen directament a càmera sobre les seves fantasies eròtiques, els seus desitjos i les seves frustracions. A mesura que avança el rodatge, les entrevistades s'obren més a càmera i la trama va prenent forma. Les directores s'adonen que, sense haver-ho previst, aquestes sessions íntimes ja són la pel·lícula que necessitaven fer.

Al debat posterior a la projecció hi prendran part Marta Roqueta-Fernàndez, periodista especialista en gènere i fundadora i editora de la revista Zena, i Silvia Llanto, poeta, escriptora, comunicadora social i activista nascuda a Paramonga (Perú) i que actualment viu a Mataró.

Llanto oferirà el contrapunt cultural a la mirada danesa de la sexualitat femenina ja que la projecció s'inclou dins els actes del Maig Intercultural que l'Ajuntament de Mataró organitza en motiu del Dia Internacional del Diàleg Intercultural.

Tota la informació a: documentaldelmes.clack.cat
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.